Σε ένσταση και αίτηση αναθεώρησης κατά της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον προσυμβατικό έλεγχο της πώλησης του 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) κατέθεσαν σήμερα στο Δικαστήριο οι εργαζόμενοι, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.

Ο φάκελος αναμένεται να παέι στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και οι εργαζόμενοι ετοιμάζουν αντίστοιχη παρέμβαση στο συγκεκριμένο όργανο.

«Δηλώνουμε πως κάθε κατεύθυνση πως δεν θα υποστέλλουμε μέχρι τέλους τη σημαία υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα του Λιμένα της Θεσσαλονίκης και των θεσπισμένων εργασιακών σχέσεων, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο τρόπο. Μετά τη παρέμβαση στο Ελεγκτικό Συνέδριο θα πραγματοποιήσουμε παρέμβαση και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Καλούμε το ΤΑΙΠΕΔ και τη Κυβέρνηση έστω και την ύστατη ώρα να ματαιώσουν την εκποίηση διασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον και την ενεργή ανάπτυξη του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης δημιουργώντας πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική και εθνική οικονομία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ).