Άρχισε αλλά διέκοψε μετά από σχεδόν πέντε ώρες, η δίκη των δύο Αλβανών για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του  δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.  

Οι δύο κατηγορούμενοι καθώς και ένας τρίτος συμπατριώτης τους (μάρτυρας σε αυτή τη δίκη) φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του ποινικολόγου  Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Κατηγορούμενος στην υπόθεση επίσης για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι και ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος, ο οποίος μετήχθη στη δίκη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Ο επιχειρηματίας έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 21 ετών για την υπόθεση της Energa-Hellas Power.  

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Δεκεμβρίου 2017.  Στο δικαστήριο τέθηκαν αιτήματα διακοπής από τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.  

Παράλληλα, τέθηκε θέμα ακαταλληλότητας της αίθουσας λόγω στενότητας. Η παρότρυνση της εισαγγελέως της έδρας προς τους συνηγόρους να κάνουν υπομονή προκάλεσε την έκρηξη του συνηγόρου του επιχειρηματία, Ηλία Αναγνωστόπουλο ο οποίος διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας “Ζήτω άδεια να τραβηχτεί φωτογραφία πώς είναι η αίθουσα αυτή τη στιγμή για να κάνουμε αναφορά. Σαν να είμαστε σε λεωφορείο. Τι εννοεί η κ. εισαγγελέας  να κάνουμε υπομονή;". 

 Η διαδικασία διεκόπη για να μεταφέρουν  λίγο αργότερα οι αστυνομικοί στην δικαστική αίθουσα ένα  τραπέζι, κουτσό!, το οποίο οι ίδιοι χρησιμοποιούν στην είσοδο του δικαστηρίου.   "Φέρατε τραπέζι να φέρετε μπύρες  και σουβλάκια για να φάμε!" φώναξε βγαίνοντας από την αίθουσα.

Το επόμενο επεισόδιο παίχτηκε με αφορμή τον ορισμό των ημερών που θα συνεδριάσει και πάλι το δικαστήριο με το νέο έτος . Οι ημερομηνίες άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι αλλά ο μεγάλος αριθμός  των συνηγόρων , οι υποχρεώσεις του δικαστηρίου αλλά και η έλλειψη δικαστικής αίθουσας οδήγησαν σε νέα διακοπή για να βρεθεί λύση.

Ήταν η στιγμή που κάποιος από το ακροατήριο σχολίασε χαριτολογώντας :" εδώ ταιριάζει το τραγούδι το Σάββατο μπορείς ; Όχι, όχι..." ενώ ένας από τους κατηγορούμενους πρότεινε απευθυνόμενος στην πρόεδρο : "Βάλτο Σαββατοκύριακο που έχει κενό".

Ακόμη και στην διακοπή του δικαστηρίου η γραμματέας μόνη ανέβηκε στην έδρα για νέα συνεννόηση με τους συνηγόρους .  

Μετά από πολύ ώρα αναζήτησης, βρέθηκαν δύο ημερομηνίες για τον Ιανουάριο του 2018.