Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Δικηγορικού Συλλόγου που πέρασε στον δεύτερο γύρο και θα μονομαχήσει με τον κ. Βερβεσό για την προεδρία του Συλλόγου, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 FM και ξεκαθάρισε ότι η νέα διοίκηση θα πρέπει να είναι πιο δραστήρια, αποτελεσματική και να σηματοδοτεί τη νέα σελίδα που ξεκινάει.  

Σχετικά με τον δεύτερο γύρο των δικηγορικών εκλογών, τόνισε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος πρέπει και να έχει λόγο για όλα τα ζητήματα και αυτό θα αλλάξει εφόσον επιλεγεί ο ίδιος, σημειώνοντας ότι ένας συνασπισμός υγιών δυνάμεων στηρίζει την υποψηφιότητά του στον δεύτερο γύρο με στόχο να κλείσει ένας κύκλος 30 ετών με συγκεκριμένες νοοτροπίες και τα ίδια πρόσωπα. 

«Από τον Ιούνιο έχουμε παρουσιάσει ένα πλήρες πρόγραμμα για όλους τους τομείς που μας απασχολούν.

Το οποίο μπορούμε να ακολουθήσουμε και να αλλάξουμε τα δικηγορικά ζητήματα. Σ' αυτές τις εκλογές πρέπει να κλείσει ένας κύκλος 30 ετών στον σύλλογο και να προχωρήσουμε μπροστά». Ο κ. Αναστασόπουλος επίσης ξεκαθάρισε πως: «Το ψηφοδέλτιό μας δεν στηρίζεται από κανένα κόμμα.

Ποτέ δεν ζήτησα χρίσμα, ποτέ δεν περίμενα το χτύπημα στην πλάτη από κανέναν για να προχωρήσω. Στηρίζομαι και εμπιστεύομαι τους συναδέλφους μου».  

Όσο για τον κ. Βερβεσό, ο κ. Αναστασόπουλος σημείωσε: «Ο κ. Βερβεσός είναι η ζωντανή ιστορία του συλλόγου μας, έχει προσφέρει πολλά, αλλά πρέπει να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξουμε μια νέα σελίδα για τον σύλλογό μας».  

Τέλος, ο κ. Αναστασόπουλος καταδίκασε τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο, σημειώνοντας ότι τα ΜΑΤ προφανώς είχαν πάρει εντολή για να ενεργήσουν με αυτό τον τρόπο.