Επίθεση από τρεις ομοεθνείς του δέχθηκε Πακιστανός το βράδυ της Δευτέρας στα Τρίκαλα. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι τρεις δράστες χτύπησαν με κοντάρια και μαχαίρωσαν τον 36χρονο που δουλεύει σε κτηνοτροφική μονάδα της πόλης.

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, με την αστυνομία να συλλαμβάνει το πρωί έναν 22χρονο στη περιοχή της Καρδίτσας, που αντιμετωπίζει πλέον τις κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράβασης του νόμου περί όπλων και παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Παράλληλα με τη σύλληψή του, βρέθηκαν και τα στοιχεία του δεύτερου εκ των τριών δραστών, ηλικίας 30 ετών. Ο 22χρονος που συνελήφθη, όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε δικαίωμα διαμονής στη χώρα, ενώ βρέθηκαν στην κατοχή του δύο κινητά τηλέφωνα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τους άλλους δύο δράστες.

Σύμφωνα με το Τμήμα Ασφάλειας των Τρικάλων, οι τρεις ύποπτοι πήγαν στο κτίσμα όπου έμενε το θύμα και τον ξυλοκόπησαν, ενώ στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν και τον μαχαίρωσαν στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα (σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν, ο 30χρονος που διαφεύγει ήταν αυτός που τον μαχαίρωσε) και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της πόλης των Τρικάλων.