Μάρτυρας στη γειτονιά που έκαναν έφοδο η Αντιτρομοκρατική στη καρδιά της Αθήνας, μίλησε στη κάμερα του Parapolitika.gr, τονίζοντας πως έχει δει τους υπόπτους που νοίκιαζαν το σπίτι. Εκανε λόγο μάλιστα για τρεις αλλοδαπούς, δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι από την ημέρα που μπήκαν στο σπίτι, δεν τους είδε ξανά. Σημείωσε μάλιστα πως μόλις αντιλήφθηκαν την Αστυνομία, προσπάθησαν να διαφύγουν από μία άλλη μονοκατοικία της περιοχής.

«Ηρθα λίγο αργότερα στη περιοχή, όταν οι Αρχές είχαν αρχίσει ήδη να ψάχνουν για στοιχεία. Είδα ότι βρήκαν ένα λάπτοπ και το έβαλαν σε μια σακούλα και τα έδωσαν για στοιχεία. Τους τύπους αυτούς τους είχα δει να μιλούν ξένα. Το ποιοι είναι δε ξέρω. Πριν ένα μήνα είδα δύο άτομα, μια γυναίκα και δύο άνδρες, που έψαχναν να νοικιάσουν το σπίτι. Δεν ήταν Ελληνες ή αραβικής καταγωγής. Περισσότερο Αγγλικής «φύσης» έμοιαζαν. Δε ξέρω αν ήταν Τούρκοι ή κάτι άλλο», ανέφερε ο μάρτυρας, προσθέτοντας πως από την ημέρα που πήραν το σπίτι, δεν εμφανίστηκαν ξανά.

«Από τότε που νοίκιασαν το σπίτι δεν τους ξαναείδα. Παλαιότερα είχα δει κι άλλους να έρχονται και να ψάχνουν να νοικιάσουν το σπίτι. Εμαθα ότι μπήκαν σε μια μονοκατοικία και ευτυχώς ο ένοικος δεν ήταν εκεί. Προσπάθησαν να διαφύγουν από εκεί. Οι Αστυνομικές Δυνάμεις έσπασαν τις πόρτες για να μπουν στο σπίτι τους και να τους συλλάβουν αλλά δε τους βρήκαν εκεί», κατέληξε.