Δικηγόροι όλων των ηλικιών έδωσαν μαζικά το παρών στο κάλεσμα του Δημήτρη Αναστασόπουλου και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα γνωστού μαγαζιού της περιοχής των Αθηνών προκειμένου να χαλαρώσουν και να συζητήσουν σχετικά με τις αρχαιρεσίες του Δ.Σ.Α. που θα γίνουν στις 26 και 27 Νοεμβρίου.

Το καθαρό ποτό και η καλή μουσική συνέβαλαν στη δημιουργία θετικού κλίματος από νωρίς και δημιούργησαν αρκετά πηγαδάκια μεταξύ των προσκεκλημένων. Αυτό ήταν κάτι που έφερε αρκετά χαμόγελα στα χείλη των διοργανωτών που έβλεπαν τον κόσμο να καταφτάνει συνεχώς να τους δίνει κουράγιο και να τους στηρίζει.

Περίπου στις 21:00 αφίχθη και ο υποψήφιος πρόεδρος του Δ.Σ.Α. Δημήτρης Αναστασόπουλος και παρόλο που επικρατούσε το αδιαχώρητο ο ίδιος χαιρέτησε όλους τους καλεσμένους που τον τίμησαν με την παρουσία τους, έκατσε μαζί τους, δέχτηκε τις ευχές τους και ζήτησε με τη σειρά του από τους συνάδελφους του να του δώσουν το δικαίωμα να τους υπηρετήσει στο δικηγορικό σώμα από τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Όλοι εμείς, μαζί, μπορούμε να θέσουμε τις βάσεις για έναν Σύλλογο με διαφορετική νοοτροπία, αντίληψη των πραγμάτων και αισθητική. Ο Δικηγόρος να τεθεί ξανά στο επίκεντρο».