Σάλος από την καταγγελία μητέρας μαθητή γυμνασίου της Πάτρας ότι καθηγητής κακοποίησε το παιδί της, και μάλιστα ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός έχει και παρελθόν, καθώς εκκρεμούν Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις εις βάρος του για παρόμοια περιστατικά!

«Δεν βρήκα άκρη, όπου και αν απευθύνθηκα. Τον φοβούνται; Δεν γνωρίζω. Πάντως μέχρι και η αστυνομία παρενέβη στο σχολείο, όταν ο ίδιος άνθρωπος είχε διαπληκτιστεί με συνάδελφό του. Σκεφτείτε τι έχει συμβεί με τα παιδιά μας» δηλώνει στον «Κόσμο» η μητέρα του 14χρονου Θεοδώρα Φλωροσκούφη.

Το συμβάν στο οποίο αναφέρεται έγινε στις αρχές Νοεμβρίου. Όπως μας αποκάλυψε, ο καθηγητής έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να χτυπά τα παιδιά. Τα ρωτά δήθεν χάριν αστειότητας «αν θέλουν χαστούκι» και αυτά, πριν προλάβουν καν να αντιδράσουν, ή έστω να απαντήσουν, δέχονται το χτύπημα. Το οποίο είναι αρκετά δυνατό. Δεν μιλάμε για… χάδι! Μόνο που τον συγκεκριμένο νεαρό τον είχε κλωτσήσει κιόλας! Η μητέρα έμαθε… από σπόντα το γεγονός (αρκετά παιδιά σε τέτοιες περιπτώσεις φοβούνται να μιλήσουν) και απευθύνθηκε άμεσα στη διεύθυνση του σχολείου, ζητώντας παράλληλα να συναντήσει και τον εκπαιδευτικό.