Συγκλονίζει το Ρέθυμνο η οικογενειακή τραγωδία που έιδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα. Αδελφός -σε κατάσταση σοκ- έσφαξε τον μικρότερο αδελφό του την ώρα που κοιμόταν και εν συνεχεία έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το χρονικό

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 3 το απόγευμα, όταν ο 27χρονος Ρεθυμνιώτης επιτέθηκε  με μαχαίρι στον 21 ετών αδελφό του, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Στη συνέχεια, και αφού κλείδωσε τον νεκρό αδελφό του στο δωμάτιο, σε κατάσταση σοκ, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι της τραγωδίας προηγήθηκε έντονη φασαρία, κάτι που ήταν όμως συνηθισμένο φαινόμενο το τελευταίο διάστημα στην οικογένεια.

Έπειτα από την αδίστακτη πράξη του, ο αδερφοκτόνος φαίνεται πως ήπιε ποντικοφάρμακο, μαζί με ό,τι άλλο υγρό βρήκε στην αποθήκη και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του, μέχρι να διαπιστωθεί και επίσημα μετά από λίγη ώρα ο θάνατός του.

«Βοηθήστε με σας παρακαλώ», ήταν τα τραγικά λόγια του άτυχου πατέρα των δύο παιδιών, στους εργαζόμενους του ψητοπωλείου ακριβώς απέναντι από το σπίτι του, στο οποίο το τελευταίο διάστημα εργαζόταν και ο άτυχος 21χρονος γιος του.

Ψυχικά άρρωστος ο 27 χρονος 

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια των δύο ανδρών ζούσε ένα δράμα, καθώς απ' ό,τι φαίνεται ο 27χρονος αυτόχειρας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, καθώς στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική όντας σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο αδέρφια καβγάδιζαν αρκετά συχνά και οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα τεταμένες, καθώς ο 21χρονος σκεφτόταν μαζί με τον πατέρα του να προχωρήσουν στον εγκλεισμό του 28χρονου σε ψυχιατρική κλινική, στην οποία είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν.

Tο μεσημέρι η κηδεία 

Στις 3 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Μισίρια αναμένεται να παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος στην οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει ολόκληρη την Κρήτη, όταν ο 28χρονος Παναγιώτης κατέσφαξε τον 21χρονο αδερφό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας δηλητηριώδεις ουσίες.

Η ταφή των αδερφών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί από τον ίδιο τους τον πατέρα μέσα στο σπίτι τους στα Μισίρια, θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στα Περιβόλια Ρεθύμνου.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση που θα συντάξει ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της δολοφονίας.

Πηγή: cretapost.gr, neakriti.gr, zarpanews.gr