Τραγωδία στη Μάνδρα καθώς εφτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή της από τη σφοδρή κακοκαιρία που εκδηλώθηκε στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η μία εκ των νεκρών, γυναίκα ηλικίας περίπου 75-80 ετών, εντοπίστηκε νεκρή. Το δεύτερο θύμα είναι 89χρονος που εγκλωβίστηκε στο σπίτι του το οποίο δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει όπως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του. To τελευταίο θύμα της κακοκαιρίας εγκλωβίστηκε από αυτόκίνητο στη Μάνδρα. 

Για τα δύο νέα θύματα της κακοκαιρίας που ανεβάζουν τον αριθμό στους εφτά έστειλε σχετικό τηλεγράφημα το ΑΠΕ γεγονός όμως που δεν το επιβεβαιώνει ακόμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία 

Η Πυροσβεστική αναφέρει ότι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο με υποθερμία. 

   Διαβάστε ακόμα: Εικόνες αποκάλυψης σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα - Στιγμιότυπα που σοκάρουν (pics&vids) 

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πληροφορίες ακόμα ότι άλλα 3 με 4 άτομα έχουν ζητήσει βοήθεια, αλλά μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολη η προσέγγισή τους.

Για την ακρίβεια, δύο ηλικιωμένοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, που κατοικούν σε υπόγεια διαμερίσματα δεν μπορούν να εντοπιστούν εδώ και ώρες και τα σπίτια τους έχουν πλημμυρίσει.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Διαβάστε ακόμα: Άνοιξαν οι τάφοι από τη θεομηνία στην Μάνδρα Αττικής (pics)

Διαβάστε ακόμα: «Πνίγηκε» το Μεγάλο Πεύκο - Εγκλωβισμένοι σε αυτοκίνητα και σπίτια (pics&vids)

 Ενδεικτικές είναι και οι εικόνες για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο σημείο:


Σε ποτάμι έχει μετατραπεί η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου στη Νέα Πέραμο από τα ξημερώματα της Τετάρτης λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πολλοί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους και αρκετοί πολίτες στα σπίτια τους.

 

Περισσότερες από 230 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική, με τα προβλήματα να είναι πλέον πολλά στη Μάνδρα, στα Μέγαρα αλλά και στις εθνικές οδούς, κυρίως την παλιά προς Κόρινθο, αλλά και στη Θήβα.

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν 12 άτομα που παγιδεύτηκαν σε λεωφορείο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη γέφυρα της Μάνδρας.

 Κλειστά τα σχολεία σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα, όπου έχει καταστραφεί το αμαξοστάσιο και ο δήμος δεν μπορεί να συνεισφέρει στις επιχειρήσεις παροχής βοήθειας.