Προς το  Εθνικό Τυπογραφείο οδεύουν τα  δύο Προεδρικά Διατάγματα τα οποία υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλοπούλος και με τα οποία προάγονται στον βαθμό των αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) οι έως σήμερα σύμβουλοι Επικρατείας Γεώργιος Παπαγεωργίου και Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου.    

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την προαγωγή των δύο νέων αντιπροέδρων το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίασε τη 10η Νοεμβρίου 2017. Ο κ. Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1952 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Μάρτιο του 1981, ενώ τον Σεπτέμβριο του 1999 προήχθη στη θέση του συμβούλου Επικρατείας.

Ο κ. Παπαγεωργίου στη δικαστική επετηρίδα είναι πρώτος. Ο νέος αντιπρόεδρος του ΣτΕ ήταν εισηγητής στις υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών και είχε ταχθεί υπέρ της χορήγησης τους, ανεξάρτητα εάν στη συνέχεια η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κατά πλειοψηφία, έκρινε το αντίθετο.

Η κυρία Χρυσικοπούλου γεννήθηκε το 1958 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα τον Φεβρουάριο του 1985, ενώ προήχθη στη θέση του συμβούλου Επικρατείας τον Ιούνιο του 2007. Η νέα αντιπρόεδρος στη δικαστική επετηρίδα είναι δέκατη έβδομη. Η κυρία Χρυσικοπούλου ήταν μέλος της σύνθεσης της Ολομέλειας του ΣτΕ που αποφάσισε για τις τηλεοπτικές άδειες και ήταν στην πλευρά της μειοψηφίας.