«Δεν μπορούσα να το φανταστώ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο», ανέφερε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και γιος του δολοφονημένου από τη 17Ν Παύλου Μπακογιάννη. Σοκαρισμένος από την αποφυλάκιση του Δημήτρη Κουφοντίνα, δήλωσε ο γιος του δολοφονημένου από τη «17 Νοέμβρη» Παύλου Μπακογιάννη Κώστας Μπακογιάννης.   

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε «σοκ» την αποφυλάκιση του εκτελεστή της «17 Νοέμβρη». «Είναι ένα σοκ. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα το ζήσω αυτό. Ένας άνθρωπος που πισώπλατα δολοφόνησε τόσους ανθρώπους», ανέφερε.  

Ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την ανησυχία ότι θα υπάρξουν και άλλα θύματα από τρομοκράτες. «Φοβάμαι ότι θα ξαναπάω στην κηδεία θύματος», τόνισε. «Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί για 11 δολοφονίες και είναι ένας άνθρωπος που δεν το έχει μετανιώσει. Τώρα λέμε ότι αυτός ο άνθρωπος ως δια μαγείας δεν είναι επικίνδυνος;» διερωτήθηκε.

Αναφερόμενος στη στάση της κυβέρνησης και στο γεγονός ότι δεν έχει πάρει θέση για το θέμα, ο κ. Μπακογιάννης είπε: «Γιατί η κυβέρνηση δεν μιλάει ξεκάθαρα και δεν τοποθετείται; Αυτή η κυβέρνηση φωνή έχει και πάρα πολλές φορές έχει εκφράσει τη γνώμη της για αποφάσεις της δικαιοσύνης. Ο πρωθυπουργός σιωπά;».