Στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου δολοφονήθηκε η Δώρα Ζέμπερη το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017), συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο «αντίο». Η κηδεία της θα γίνει στις 15:00.

Λίγα μέτρα μακριά από το μνήμα του αγαπημένου της φίλου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα, θα μπει το φέρετρο της Δώρας, που έφυγε κι αυτή τόσο πρόωρα από τη ζωή, μόλις στα 32 της χρόνια.

Η αστυνομία θεωρεί πιθανότερο το σενάριο το κίνητρο της δολοφονίας να κρύβει κάποια προσωπική διαφορά και έτσι επικεντρώνει τις έρευνες στους άντρες που είχαν περάσει από τη ζωή της. Μάλιστα, διερεύνησαν την πιθανότητα πίσω από τη δολοφονία της να κρύβεται πρώην σύντροφός της, με τον οποίο είχε σοβαρή σχέση που διέκοψε πριν από λίγο καιρό. Ο άντρας αυτός, όμως, αστυνομικός στο επάγγελμα, αποδείχτηκε τελικώς ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και έχει άλλοθι για την ώρα της δολοφονίας.

Παρ' όλα αυτά δεν έχει αποκλειστεί ακόμη το ενδεχόμενο η 32χρονη να έπεσε θύμα κάποιου ψυχοπαθή ή να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου - ένα σενάριο που είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πιο απίθανο. Υπενθυμίζεται ότι ακόμη δεν έχουν βρεθεί η τσάντα και το κινητό της Δώρας Ζέμπερη, τα οποία είχε μαζί της όταν έφυγε από το σπίτι.

Η οικογένειά της πάντως μιλά για προμελετημένο φόνο λόγω της δουλειάς που έκανε και των υποθέσεων που χειριζόταν. Το μόνο που ζητούν είναι δικαιοσύνη και παραδειγματική τιμωρία του δράστη.