Τις υποθέσεις που χειριζόταν η κόρη του, η οποία εργαζόταν στο δικαστικό σώμα του ΣΔΟΕ, απαιτεί να γνωστοποιηθούν ο πατέρας της 33χρονης Θεοδώρας Zέμπερη, που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Β' Νεκροταφείο στα Πατήσια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα φέρει 14 μαχαιριές σε πλάτη, στήθος, κοιλιά και καρδιά ενώ το θανατηφόρο χτύπημα το δέχθηκε στην καρδιά από μαχαίρι πλάτους δύο εκατοστών.

Ένα τραύμα, σε σχήμα Γ φέρει το μάγουλο της 32χρονης, το οποίο προέκυψε από την πάλη με τον δολοφόνο αναφέρει ο ιατροδικαστικής Σωτήρης Μπουζιάνης. 

Δείτε όσα είπε φανερά ταραγμένος, ο πατέρας της άτυχης νεαρής Δώρας στα parapolitika.gr 

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», ζήτησε ο πατέρας της 32χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα μέσα στο Β Νεκροταφείο Αθηνών.

Όπως είπε ο ίδιος, η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ και είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία. «Είχε τη λίστα Λαγκάρντ και άλλες 5-6 λίστες με όλα τα λαμόγια», είπε μεταξύ άλλων.

«Ήταν πληρωμένος δολοφόνος», είπε ο τραγικός πατέρας, και συμπλήρωσε «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα μπω μέσα στη φυλακή και θα τον σκοτώσω».

Δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του ο πατέρας της 32χρονης λέγοντας πως ακόμη και αν πρόκειται για έναν απλό εγκληματία και όχι για έναν επαγγελματία δολοφόνο και πάλι η ευθύνη ανήκει στο κράτος καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες.

    Διαβάστε ακόμα:  Ο ιερέας που βρήκε την 32χρονη: Είπε «βοήθεια» και ξεψύχησε! [Βίντεο]


Δείτε εικόνες από το σημείο που έγινε το έγκλημα: 

 

Το χρονικό του εγκλήματος 

Η  32χρονη Θεοδώρα Zέμπερη βρέθηκε δολοφονημένη στο νεκροταφείο στα Πατήσια, όταν σύμφωνα με πληροφορίες πήγε για να περιποιηθεί τον τάφο του αγαπημένου της. Ο συντροφος της πέθανε πριν λίγο καιρό και εκείνη καθημερινά σχεδόν επισκεπτόταν το Νεκροταφείο.

Οι αρχές αναζητούν τον μυστηριώδη δράστη, χωρίς να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο, εικάζοντας ότι είτε μπορεί να πρόκειται για μανιακό δολοφόνο, είτε για ληστεία μετά φόνου. 

Το θύμα, μια 32χρονη γυναίκα, δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης, έξι με επτά μαχαιριές, μέσα στο Β' Νεκροταφείο. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, δέχτηκε τα μοιραία χτυπήματα πάνω από τάφο φιλικού της προσώπου, που είχε πάει να φροντίσει. Η άτυχη γυναίκα σύρθηκε στο έδαφος, ζητώντας βοήθεια, για περίπου 15 μέτρα, ωστόσο ο δράστης την ακολούθησε και την μαχαίρωσε εκ νέου, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή». Η αστυνομία προς το παρόν αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, με δύο όμως βασικά σενάρια να απασχολούν τους αξιωματικούς που αναζητούν την λύση του πρωτοφανούς εγκλήματος: Να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ίσως από κάποιον τοξικομανή, ή να έχουμε να κάνουμε με έναν «μανιακό δολοφόνο», που μόλις ξεκίνησε το «έργο» του.  

Το στοιχείο που οδηγεί προς τα εκεί την αστυνομία είναι το γεγονός πως η άτυχη 32χρονη εργαζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής. Είχε πάει στο νεκροταφείο, προκειμένου να ανάψει το καντήλι στο μνήμα φιλικού της προσώπου, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές του 2017 - και αυτό ήταν κάτι που η 32χρονη έκανε συχνά.   Για τον λόγο αυτό, ερευνάται εάν η 32χρονη είχε πάνω της κάποια προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ενδεχομένως πήρε μαζί του ο ληστής. Το μαχαίρι του εγκλήματος, πάντως, δεν έχει ακόμα βρεθεί.  

Τα μοιραία τραύματα για την άτυχη γυναίκα ήταν στον θώρακα (στο αριστερό ημιθωράκιο, πιο συγκεκριμένα), ενώ έχει δεχτεί μαχαιριές και στο πρόσωπο. Το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται ίσως και σήμερα, αναμένεται να ρίξει ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση.  

Το άγριο φονικό σημειώθηκε λίγο πριν από την ώρα που κλείνει το κοιμητήριο.

 Δείτε πως περιγράφει τις τελευταίες στιγμές της άτυχης κοπέλας εργαζόμενος του κοιμητηρίου που μίλησε στα parapolitika.gr και τον Λευτέρη Σουχάιμπ: 

Τι απαντούν πηγές της ΕΛ.ΑΣ

«Εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ».

Αυτό αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στα Άνω Πατήσια.

«Ολα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η 32χρονη έχει δεχθεί τρεις ή τέσσερις μαχαιριές, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται σήμερα, πρόκειται να «ρίξει φως» στην υπόθεση. Όπως φαίνεται, η γυναίκα, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δράστη, αλλά την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη είχε πάει στο Β' Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού της προσώπου.