Πραγματοποιήθηκε, στο Μικρό Παλλάς, η παρουσίαση των 60+1 προτάσεων του υποψηφίου Προέδρου ΔΣΑ, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλου και του συνδυασμού αυτού «Ο Δικηγόρος όλοι εμείς, μαζί!» για τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Δικηγόρο και την Δικαιοσύνη με κεντρικό σύνθημα και όραμα «να κάνουμε τον ΔΣΑ ξανά τον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος παρουσίασε στο κατάμεστο από περίπου πεντακοσίους (500) δικηγόρους θέατρο τις αξίες πάνω στις οποίες εδράζεται το πρόγραμμα του Συνδυασμού του: την αποτελεσματικότητα, την αξιοπρέπεια, την αριστεία, την ελευθερία και την ισότητα. Με βάση αυτές τις αξίες έχουν αναπτυχθεί 61 προτάσεις που εξειδικεύονται σε πέντε θεματικές, τον Δικηγορικό Σύλλογο, το Φορολογικό και Ασφαλιστικό Σύστημα για τον Δικηγόρο, την Εκπροσώπηση του Δικηγόρου, τη Βελτίωση της απονομής της Δικαιοσύνης και την Ειδική Μέριμνα για τους Δικηγόρους. 61 προτάσεις οι οποίες είναι άμεσα υλοποιήσιμες και έχουν σχεδιαστεί με μεθοδικότητα και ρεαλισμό.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος κάλεσε δίπλα του και παρουσίασε τόσο τους υποψηφίους του συνδυασμού του όσο και τα μέλη της συντακτικής ομάδας του προγράμματος που έχουν συνθέσει τις προτάσεις που παρουσιάστηκαν, θέλοντας να δείξει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ότι είναι εδώ για να ενώσει όλες τις γενιές, όλους τους δικηγόρους για να κάνει τον ΔΣΑ ξανά 1 ο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας καλώντας όλους να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε πλήθος δικηγόρων μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι νομικοί και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου όπως η τ.Υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, η τ.Υπουργός κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η Τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκη Κεραμέως και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.