«Ήταν ένα από τα πιο φρικτά πράγματα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Άνθρωποι γύρω μας σε πανικό, τραυματισμένοι, έτρεχαν για να γλιτώσουν από τους πυροβολισμούς. Δύσκολα θα φύγουν οι σκηνές αυτές από το μυαλό μου». Έχοντας ακόμη τις φρικτές εικόνες στα μάτια του, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Νίκος Κοκλώνης, που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τα ξενοδοχείο όπου γίνονταν η συναυλία στο Λας Βέγκας, μιλάει αποκλειστικά στα parapolitika.gr για τα όσα έζησε και είδε την ώρα του μακελειού.

«Ξαφνικά ο δρόμος γεμίζει ασθενοφόρα. Άνθρωποι αλλόφρονες έτρεχαν στους δρόμους. Η αστυνομία δεν μας άφηνε να κινηθούμε. Μαζί με το συνεργείο και την Μπέττυ Μαγγίρα βρισκόμασταν ένα τετράγωνο μακριά, λίγα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο όπου είχαν ακουστεί οι πυροβολισμοί. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, ούτε να βοηθήσουμε ανθρώπους. Είμασταν εγκλωβισμένοι από την αστυνομία. Μπροστά από τα μάτια μας περνούσαν αυτοκίνητα που μετέφεραν τραυματισμένους. Ακόμη και σε καρότσες αυτοκινήτων».  

Λαχτάρησαν για τον Ρέμο

Ο παρουσιαστής  βρέθηκε στο Λας Βέγκας για τα γυρίσματα της εκπομπής του «Celebrity Travel» μαζί με το τηλεοπτικό του συνεργείο, τον σκηνοθέτη του κ. Καπετανίδη, αλλά και τους καλεσμένους του, Μπέττυ Μαγγίρα και Αντώνη Ρέμο. «Όσο βρισκόμασταν σ' αυτό τον πανικό, προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος εκείνη την ώρα ταξίδευε. Δεν μπορούσαμε να έχουμε επαφή. Ανησυχήσαμε γιατί δεν ξέραμε πού είναι. Δεν ξέραμε την τύχη του. Μετά από αρκετές ώρες έρευνας και τηλέφωνα στο αεροδρόμιο κ.λπ., καταφέραμε να έχουμε επαφή μαζί του».  

Έρημη πόλη το Λας Βέγκας

Λίγες ώρες μετά το μακελειό, το Λας Βέγκας, η πρωτεύουσα της διασκέδασης και του τζόγου, εξακολουθεί να θυμίζει έρημη πόλη. Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που έστειλε στα parapolitika.gr ο Νίκος Κοκλώνης. Από το παράθυρο του ξενοδοχείου του φαίνεται το ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση και χάθηκαν πάνω από 58 άνθρωποι, ενώ πάνω από 400 τραυματίστηκαν.  

 Οι δρόμοι εμφανίζονται σχεδόν άδειοι και σπάνια περνάνε αυτοκίνητα. «Η πόλη είναι έρημη και δεν ξέρουμε πότε θα μας επιτρέψουν να κυκλοφορήσουμε και να κάνουμε τα γυρίσματα, όπως είχαμε προγραμματίσει. Είμαστε ακόμη σε αναμονή. Ο κόσμος δεν κυκλοφορεί ακόμη έξω. Είναι τα πάντα κλειστά. Μαγαζιά, εστιατόρια τα πάντα».