Δύο αρχηγοί παρακολούθησαν μέρος της “6th Athens Flying Week 2017” (6 AFW 2017) που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.

Πρόκειται για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, ο οποίος μετέβη στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα, όπου και παρακολούθησε, μαζί με τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, μέρος των εκδηλώσεων της αεροπορικής επιδείξεως “6th AFW 2017”. Μάλιστα ο ναύαρχος Αποστολάκης είχε την ευκαιρία να «πετάξει», για λίγη ώρα, στο…έδαφος με τον εξομοιωτή πτήσεως του F-16V Block.70/72, όπως δηλαδή θα είναι τα αναβαθμισμένα αεροσκάφη του στόλου των F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που αναμένεται να εκσυγχρονιστούν! Στον ίδιο εξομοιωτή «πέταξε» και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, αλλά αυτός είναι άλλη «περίπτωση» και (παλαιός) τεθωρακισμένος!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό “AFW-2017” συμμετείχαν επίσης τα πτητικά μέσα και προσωπικό και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και πτητικά μέσα και προσωπικό όλων των Σωμάτων Ασφαλείας (Ελληνικής Αστυνομίας, Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή και Πυροσβεστικό Σώμα).