Σε εφιάλτη διαρκείας εξελίσσεται για την ΕΛ.ΑΣ. η ροή ασαφών πληροφοριών και ενδείξεων για ενδεχόµενο χτύπηµα από µικρό πυρήνα φανατικών τζιχαντιστών -κυρίως από τη Βόρεια Αφρική ή τα Νότια Βαλκάνιαστην Ελλάδα.

Οι αναφορές ευρωπαϊκών υπηρεσιών -ύστερα από τα περιστατικά στη Βαρκελώνη και το Αµστερνταµγια µεγάλο σχέδιο επιθέσεων στην Ευρώπη από «δίκτυο» Μαροκινών και Αλγερινών τζιχαντιστών, αλλά και οι πληροφορίες για κηρύγµατα µίσους σε οκτώ τζαµιά σε Σεπόλια, Πατήσια, Περιστέρι, Αιγάλεω και αλλού προκαλούν τεράστιους φόβους στην ΕΛ.ΑΣ. για ένα «τυφλό» χτύπηµα.

Αυτοί οι φόβοι εντείνονται ύστερα από πληροφορίες Αστυνοµικών Τµηµάτων σε Πατήσια, Αγιο Παντελεήµονα και αλλού ότι έχουν εµφανιστεί φανατικοί ισλαµιστές στο κέντρο της πόλης, που ελέγχουν σαν «αστυνοµικοί του Ισλάµ» άλλους µουσουλµάνους για την τήρηση του θρησκευτικού νόµου. Ισως πιο ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες ότι υπάρχουν πιθανόν στέκια όπου γίνεται διακίνηση όπλων και περίεργες συνεννοήσεις µεταξύ θαµώνων, φανατικών ισλαµιστών, που έχουν σχέση µε τον ISIS.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν σήμερα Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας