Κινητοποιήσεις ετοιμάζει το ΠΑΜΕ την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ, το επόμενο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αριστοτέλους στις 18:30.
«Η κυβερνητική προπαγάνδα επιστρατεύει ξανά το κάλπικο αφήγημα της "εξόδου από τα μνημόνια" της "δίκαιης ανάπτυξης" για "δόλωμα" στη "φάκα" εγκλωβισμού του λαού στους στόχους του κεφαλαίου. Επιδιώκουν να εξασφαλίσουν τη λαϊκή συναίνεση προκειμένου να μαζευτεί και να διοχετευθεί χρήμα στο μεγάλο κεφάλαιο για τη συνέχιση και την αύξηση της κερδοφορίας του» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους.

Σε άλλο σημείο στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν κατάργησε ούτε ένα αντεργατικό νόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά ψήφισε την κατάργηση της Κυριακής αργίας, επέκτεινε τις ρυθμίσεις της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ για τις ΣΣΕ στηρίζοντας στην πράξη τις επιχειρησιακές συμβάσεις και τις ενώσεις προσώπων με τις οποίες οι εργοδότες όλων των κλάδων γενικεύουν την μείωση των μισθών στα 586 και 511€ αντίστοιχα για τους νέους, μία διάκριση την οποία διατηρεί, αλλά και επεκτείνει μέσα από τα κάθε είδους προγράμματα που διασφαλίζουν φτηνό και ευέλικτο εργατικό δυναμικό στους επιχειρηματικούς ομίλους».