Ήταν σίγουρα από τις πιο ωραίες βραδιές στο Νησί των Ανέμων… Κόσμος, μουσική, τραγούδια και οι δύο καλλιτέχνες στα καλύτερα τους.

Χθες στη Μύκονο, ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Eros Ramazzotti ξεσήκωσαν όλο το νησί με μία μοναδική συναυλία στο club Nammos.

Πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι τεράστιες επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών αλλά και οι υπέροχες φωνές τους κράτησαν αμείωτο το κέφι και δίκαια κάποιος θα χαρακτήριζε την βραδιά μαγική. Τα είχε άλλωστε όλα… Θάλασσα, μουσική, ρομαντισμό, κέφι, ποτό, χορό!

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια από το πρωί και ιδιωτικοί αστυνομικοί επιτηρούσαν το χώρο. Ένα check στην μουσική νωρίς το απόγευμα, μια τελευταία ματιά να είναι όλα άψογα και το πάρτι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στις πέντε και μισή το απόγευμα.

Κάτω από τον ήλιο οι μουσικοί του Eros έπαιξαν κάποιες μελωδίες, ως την ιδανικότερη εισαγωγή για τη μεγάλη συναυλία των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών.

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου μαζί με τον Eros Ramazzotti αποτέλεσε το μεγάλο event του νησιού για το φετινό καλοκαίρι και οι ετοιμασίες για την άρτια εκτέλεση του είχαν ξεκινήσει πάνω από μια εβδομάδα πριν.

Δεκάδες σκάφη που φιλοξενούσαν VIPs και celebrities, ήρθαν ειδικά για τη μοναδική συνάντηση των δύο τραγουδιστών και αγκυροβόλησαν ανοιχτά της Ψαρρούς.

Λιβανέζοι, Τούρκοι, Άραβες και λίγοι Έλληνες κατέλαβαν τα πρώτα τραπέζια .

Η περιοχή φωταγωγήθηκε με εντυπωσιακούς προβολείς και η εξέδρα στήθηκε κυριολεκτικά πάνω στο κύμα… Το σκηνικό συμπλήρωναν και βεγγαλικά που έκαναν «τη νύχτα μέρα» κατά τη διάρκεια της συναυλίας.