Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά την σύλληψη του 55χρονου Βολιώτη επιχειρηματία σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας αντιμετωπίζοντας κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, αποπλάνησης και ασέλγειας σε ανήλικη.

Δυστυχώς η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από άτομα που εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση και τη φτώχεια πολλών οικογενειών, παραχωρούν τρόφιμα και χρήματα σε ανήμπορούς γονείς με αντάλλαγμα τα παιδιά τους.

Ο εύπορος επιχειρηματίας που διατηρεί Σούπερ Μάρκετ στη Νέα Ιωνία, φέρεται να πήγε για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί, όπου διέμεινε σε ξενοδοχείο στην περιοχή «Κανόνι» από την Παρασκευή, έχοντας μαζί του την 15χρονη την οποία παρουσίασε ως στενή του συγγενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν το προσωπικό του ξενοδοχείου άκουσε φωνές από το δωμάτιο που έμενε ο 55χρονος και η 15χρονη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο Βολιώτης επιχειρηματίας, φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη, αλλά η 15χρονη προέβαλλε αντίσταση και οι φωνές της παρακίνησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ενημερώσουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnisianews.gr η 15χρονη είναι μέλος μιας εξαμελούς οικογένειας από τη Ν. Ιωνία η οποία ζει στην ανέχεια και εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από την «φιλευσπλαχνία» του 55χρονου επιχειρηματία ο οποίος εξυπηρετούσε τις ανάγκες της οικογένειας.

Ως αντάλλαγμα φέρεται να εξασφάλισε την σιωπηρή συναίνεση τουλάχιστον της μητέρας, προκειμένου να έχει την συντροφιά της 15χρονης, ενώ φέρεται να είχε ασελγήσει και στην μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, που σήμερα είναι 18 ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα παραδέχτηκε στον εισαγγελέα ότι γνώριζε για τη σχέση και συναίνεσε για να μεταβεί η κόρη της με τον 55χρονο στην Κέρκυρα.

Εσωσαν το κορίτσι οι καμαριέρες του ξενοδοχείου

Η παρατηρητικότητα δυο καμαριέρων στο ξενοδοχείο που απολάμβανε τις διακοπές του στην Κέρκυρα ο 55χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο, μαζί με τη 14χρονη έφεραν στο φως την εκμετάλλευση της τελευταίας από τον επιχειρηματία και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας της.
Το «αταίριαστο» ζευγάρι είχε κινήσει τις υποψίες υπαλλήλων του ξενοδοχείου οι οποίοι άρχισαν διακριτικά να παρακολουθούν τον μεσόκοπο και την 14χρονη.

Οι δυο καμαριέρες που εργάζονταν έξω από το δωμάτιο του 55χρονου άκουσαν την ανήλικη να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.