Αλλάζουν από σήμερα οι αποβάθρες αναχώρησης και άφιξης των τρένων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαρίσης, λόγω των έργων που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης.

Τα δρομολόγια όλων των αμαξοστοιχιών (αρτηριακά και προαστιακά) θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10, που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως, και στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τρένα που έχουν προορισμό την Αθήνα.
Οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από την κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωση της προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον κεντρικό σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και - κατά το δυνατόν - να περιορίσουν τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρουν.
Επίσης, από σήμερα δεν θα παρέχεται εξυπηρέτηση στους επιβάτες ΑμεΑ (Άτομα με Αναπηρία) και δεν θα αποστέλλονται αποσκευές η δέματα από όλα τα σημεία πώλησης προς τον κεντρικό σταθμό.