Ο εντοπισμός και δεύτερου αναισθητικού στον οργανισμό της 36χρονης μεσίτριας αρχίζει να ξεκαθαρίζει… το θρίλερ του «Ιπποκράτειου» στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τους οικείους της.

«Μετά την ουσία προποφόλη που ανιχνεύτηκε αρχικά, εντοπίστηκε και δεύτερο αναισθητικό» λέει στην «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου» η δικηγόρος της οικογένειας της δολοφονημένης Γεωργιανής, Κυριακή Πακιρτζίδου, προσθέτοντας: «Σύντομα οι τοξικολόγοι ολοκληρώνουν την έρευνα και το ιατροδικαστικό πόρισμα θα διαβιβαστεί στην εισαγγελέα».

Στο μεταξύ, οργή προκάλεσε στους συγγενείς του θύματος η αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε ο 38χρονος γιατρός, λίγα 24ωρα μετά την προφυλάκισή του για τον φόνο της Ντιάνας. Στην προσφυγή του, ο ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός επιμένει ότι δεν συνάντησε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, ενώ αποκαλύπτει τον διάλογό τους μέσω γραπτών μηνυμάτων: «Από την τελευταία επικοινωνία που είχαμε την ημέρα που φέρεται ότι θανατώθηκε μου έστειλε μήνυμα “έλα ξεκινάω, διώξε τους όλους” και εγώ της απαντάω “τους εξαφανίζω τώρα αμέσως”, συνομιλία που αποδεικνύει ότι με χαρά έρχεται στο νοσοκομείο και με χαρά την περιμένω να έρθει».

Η αναφορά του, όμως, σε «αμέλεια» -ενώ ισχυρίζεται ότι δεν τη συνάντησε- ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι για τους συγγενείς της άτυχης μητέρας τριών παιδιών! «Ακόμη δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τι πράξη, εντέλει, θα μου αποδοθεί από το Συμβούλιο, όταν αυτό εξετάσει την υπόθεσή μου (που μπορεί να είναι και αμέλεια) και αν, εν τέλει, θα μου αποδοθεί κάποια πράξη» αναφέρει στην αίτησή του ο γιατρός.

Απόσπασμα από τη σημερινή «Ελευθερία του Τύπου»