Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που ήταν σε εξέλιξη από το πρωί στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, στα Χανιά, όταν οπλισμένος άνδρας που είχε καταλάβει τα γραφεία, ζητούσε να του επιτραπεί να διατηρήσει το περίπτερο που έχει στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Μάλιστα σημειώθηκε και ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στον 45χρονο άντρα και την αστυνομία, με αποτέλεσμα να έχει, όπως δηλώνει, τραυματιστεί.

Μετά από σχεδόν 7 ώρες κατάληψης, ο 45χρονος δέχθηκε να παραδώσει το όπλο του, στους αστυνομικούς και να θέσει εαυτόν στη διάθεση των αρχών.

Αθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ, από όπου και παρέλαβε τον 45χρονο προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ώστε οι γιατροί να φροντίσουν τα τραύματά του.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπου λάμβαναν χώρα διαπραγματεύσεις μεταξύ τυ 45χρονου και των αστυνομικών,  οι οποίοι προσπαθούσαν να εξαντλήσουν τα περιθώρια διαπραγμάτευσης ώστε να μην κινδυνεύσει καμία ζωή.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι υπάλληλος του ΟΤΕ έκοψε την γραμμή του τηλεφώνου, προκειμένου να μην μπορεί ο 45χρονος να επικοινωνήσει και να παραδοθεί.

Στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ βρισκοταν ο πατέρας του 45χρονου και ένας γιατρός, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Πηγή Φώτο: www.candianews.gr