Μετά την πρωτοφανή παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού που ζήτησαν την άμεση ακύρωση της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΚΑ που παραχωρούσε (επ’ αμοιβή εννοείται) τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου ερωτικού φεστιβάλ στην Ελλάδα να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ποδηλατοδρομίου (απαιτήθηκε ακόμη και η παραίτηση των μελών του Δ.Σ. εάν πραγματοποιούνταν εκεί), το φεστιβάλ τελικά θα πραγματοποιηθεί σε νέα τοποθεσία, στο κέντρο της Αθήνας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, το Erotic Festival 2017 θα γίνει στο Gazi Music Hall, στο Acro και στο Φως, στην περιοχή του Γκάζι (ιερά Οδός 7-13), το χρονικό διάστημα μεταξύ 26 και 29 Μαΐου 2017.

Με θεά την Ακρόπολη τελικά, 40.000 τ.μ θα αφιερωθούν στον ερωτισμό σε όλες του τις διαστάσεις. Από την ενημέρωση επί σεξουαλικών θεμάτων μέχρι την αποτύπωση του σεξ στην τέχνη, και από την παρουσίαση πάσης φύσεως εκθεμάτων, μέχρι τη διοργάνωση μπαζάρ συναφών ειδών, την ψυχαγωγία, τα shows, τα parties, τις guest stars και την έλευση κορυφαίων sex models που κάνουν καριέρα ανά την υφήλιο. Εννοείται πως η είσοδος θα επιτρέπεται μονάχα σε άτομα άνω των 18 ετών.

Γ.Σ.