Μπορεί να έχει συγκεντρώσει από την περασμένη εβδομάδα, το απαιτούμενο ποσό που είχε οριστεί ως εγγύηση για να αποφυλακιστεί, ωστόσο ο Άκης Τσοχατζόπουλος παραμένει στον Κορυδαλλό αναμένοντας να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έξοδό του από τη φυλακή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του parapolitika.gr ούτε σήμερα θα αποφυλακιστεί ο πρώην υπουργός, αφού οι συνήγοροί του είναι ακόμα αντιμέτωποι με γραφιοκρατικά προβλήματα.

Οι φόβοι τους οτι ούτε σήμερα θα σεί την πόρτα της εξόδου ο πρώην υπουργός επιβεβαιώθηκαν καθώς η εισήγηση του Εισαγγελέα στο αίτημα του πρώην υπουργού για ποφυλάκιση είναι αρνητική. 

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε από νωρίς το πρωί και η σύζυγος του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη, η οποία εμφανώς ταραγμένη, αγωνιά για την έκβαση της αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Συνεχώς συνομιλούσε με τους συνηγόρους του και φροντίζει μέχρι τώρα να ενημερώνεται για κάθε τι που συμβαίνει. 

Μάλιστα όταν ενημερώθηκε για τη νέα αναβολή της αποφυλάκισης του εξαγριώθηκε και ύψωσε τους τόνους δείχνοντας εμφανώς την αγανάκτηση της. Μέσω του δικηγόρου της μάλιστα εμφανίζεται να δηλώνει πως "αν δεν βγει σήμερα ο Άκης, θα τα τινάξω όλα στον αέρα". 

Ακόμα ξεκαθάρισε ότι αν δεν λυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει θα ξεκινήσει άμεσα απεργία πείνας την οποία δεν πρόκειται να διακόψει μέχρι να δει τον Άκη Τσοχατζόπουλο εκτός φυλακής