Αναστάτωση επικρατεί όπως είναι λογικό αυτή την ώρα στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά, μόλις λίγη ώρα μετά το αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα μόλις λίγα μέτρα μακριά από την αυλή του σχολείου.

Από τη δολοφονία νεκρός βρέθηκε ο γνωστός bodybuilder Βασίλης Γρίβας

Τα parapolitika.gr επικοινώνησαν με το σχολείο και όπως αποκάλυψε δασκάλα του σχολείου δεν έχει υπάρξει εντολή για να διακοπούν τα μαθήματα τα οποία πραγματοποιούνται κανονικά αυτή την ώρα.
Η διεύθυνση του σχολείου φροντίζει ώστε να διαχειριστεί εσωτερικά το πρωτοφανές για την περιοχή περιστατικό και δεν θέλει να δώσει περαιτέρω έκταση.

«Τα παιδιά είναι όλα καλά. Τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά και δεν υπάρχει καμία εντολή για το αντίθετο» είπε δασκάλα στα parapolitika.gr ενώ πρόσθεσε «κάποιοι γονείς βέβαια λόγω του πανικού στο άκουσμα της είδησης, θέλησαν να πάρουν τα παιδιά τους αλλά εμείς εδώ είμαστε για να διαχειριστούμε την κατάσταση με ψυχραιμία. Είναι 300 παιδιά δεν μπορούμε να δρούμε με πανικό»

Μάλιστα όπως μας ενημέρωσαν από το σχολείο οι πυροβολισμοί ακούστηκαν μετά το τέλος της προσευχής όταν όλοι οι μαθητές βρίσκονταν πια εντός των τάξεων τους.