Σεμνός, ευγενικός, αλλά και πολύ αγαπητός, ο Κωνσταντίνος Κουκάς κλέβει τις εντυπώσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο δήμαρχος Μυκόνου μάς υποδέχτηκε στο «νησί των ανέμων» και σε μια συνέντευξη στα Ματογιάννια μάς αποκάλυψε ότι θέλει πολύ να κάνει τη δική του οικογένεια, αλλά και να ανοίξει ένα γυμναστήριο για τους Μυκονιάτες. Ακόμα, ο γοητευτικός πολιτικός δεν μας έκρυψε την αδυναμία του στον Αντώνη Ρέμο, ενώ μας αποκάλυψε ότι φέτος η Τζένιφερ Λόπεζ θα επισκεφθεί το όμορφο νησί των Κυκλάδω Σεμνός, ευγενικός, αλλά και πολύ αγαπητός, ο Κωνσταντίνος Κουκάς κλέβει τις εντυπώσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο δήμαρχος Μυκόνου μάς υποδέχτηκε στο «νησί των ανέμων» και σε μια συνέντευξη στα Ματογιάννια μάς αποκάλυψε ότι θέλει πολύ να κάνει τη δική του οικογένεια, αλλά και να ανοίξει ένα γυμναστήριο για τους Μυκονιάτες. Ακόμα, ο γοητευτικός πολιτικός δεν μας έκρυψε την αδυναμία του στον Αντώνη Ρέμο, ενώ μας αποκάλυψε ότι φέτος η Τζένιφερ Λόπεζ θα επισκεφθεί το όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Διαβάστε την συνέντευξη του δημάρχου της Μυκόνου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν εκτάκτως  σήμερα Μεγάλη Παρασκευή στα περίπτερα όλης της χώρας.