Αγράμματο που το λεξιλόγιο του δεν ξεπερνά τις 100 λέξεις και πεζοδρομιακό τύπο, χαρακτήρισε τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα.

Τόνισε πως ο Αρτέμης Σώρρας ποτέ δεν είχε χρήματα από την εργασία του καθώς ήταν τεμπέλης υποστηρίζοντας ότι έβρισκε λεφτά εκμεταλλευόμενος πολίτες.Είπε επίσης πως ο κατηγορούμενος επιχείρησε κάποια στιγμή να δημιουργήσει έναν κύκλο με γιατρούς και δικηγόρους ώστε όπως ανέφερε ο κ. Λεπίδας, να αποκτήσει …ο Σώρρας, κοινωνικό λούστρο για να κάνει κάποιες δουλειές που ήθελε.

Υποστήριξε ότι ο Σώρρας έχει αρκετές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του αναφέροντας ως παράδειγμα δικαστική απόφαση για απόπειρα εμπορίας μικροαντικειμένων αρχαιολογικής αξίας που έβρισκε στο Μοναστηράκι.Κατήγγειλε επίσης ότι στην Αθήνα ο Σώρρας αρχίζει γνωριμίες με περίεργους κύκλους και αποκτά ταυτότητα των μυστικών υπηρεσιών με εθνόσημο και σφραγίδες.

Είπε επίσης πως ο Σώρρας απείλησε τα παιδιά του ότι θα βρεθούν νεκρά σε χαντάκι, υποστηρίζοντας στη συνέχεια ότι ο Σώρρας πήρε κάποιες από τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής από παλαιοπωλείο στο Μοναστηράκι.

Είπε παράλληλα πως Αμερικανοί καθηγητές πιστοποίησαν ότι η κάθε μετοχή είχε αξία 600 δισεκατομμύρια δολάρια. Αποκάλυψε επίσης πως ο Σώρρας πριν από την Ελλήνων Συνέλευσης είχε στήσει μια άλλη οργάνωση στις ΗΠΑ με απατεώνες μεταξύ αυτών και ένας γιατρός με επώνυμο Λαμπράκης.

"Την οργάνωση χρηματοδοτούσε η ελληνική ομογένεια. Οι οπαδοί του είναι ψυχιατρικές περιπτώσεις", κατέληξε ο Φώτης Λεπίδας.