Την ώρα που η ελληνική αστυνομία ψάχνει τον Αρτέμη Σώρρα, ο ίδιος στέλνει μήνυμα μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Ο Αρτέμης Σώρρας μιλάει για τη διαμάχη με τον κουμπάρο του, αφήνει αιχμές για το δικαστικό σώμα και απειλεί πως θα επανέλθει με λεπτομέρειες για την υπόθεση θέλοντας να αποδείξει την αθωότητά του.
Βρισκόμενος σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό και φορώντας μαύρα ρούχα, καλεί μάλιστα τους Έλληνες να συνεχίσουν τον πόλεμο κατά του κατεστημένου και της δικαιοσύνης. Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως θα αντισταθεί και δεν θα παραδοθεί ποτέ.


Υπενθυμίζεται ότι στον Αρτέμη Σώρρα αλλά και τη σύζυγό του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων σήμερα (17/3/2017) από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας ενώ σε βάρος τους έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, ενώ, παράλληλα, τους επιβάλλεται και πενταετής στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν παρούσα το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει εις βάρους τους ο πρώην κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Σώρρα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ελπιζοντας να παρει αναβολή, αλλά οταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικα, έφυγε τρέχοντας.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.