Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας 40χρονος επιχειρηματίας στα χέρια τριών κακοποιών.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του θύματος, στα Πατήσια. Περίπου στις 8 το βράδυ, ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του, οι τρεις ένοπλοι που φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά, φαίνεται γνώριζαν πολλά για εκείνον, τον ακινητοποίησαν υπό την απειλή αυτόματων όπλων και με την χρήση βίας αρχικά τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι του.

Εκεί τον ξυλοκόπησαν και τον περιέλουσαν με βενζίνη υπό την απειλή ότι θα τον έκαιγαν ζωντανό αν δεν τους έλεγε που είναι τα χρήματα. Από το σπίτι το μόνο που βρήκαν ήταν ένα πιστόλι για το οποίο έφερε νόμιμη άδεια το θύμα και του έκλεψαν.Στη συνέχεια, τον επιβίβασαν στο τζιπ του μάρκας Cherocky με το οποίο και κατευθύνθηκαν στην φοροτεχνική του εταιρεία, στον Άλιμο, επί της οδού Νικηφόρου Βρετάκου 3.

Εκεί, πάλι υπό την απειλή των όπλων, τον ανάγκασαν να βγει από το τζιπ, ακινητοποίησαν τον φύλακα της εταιρείας και μία υπάλληλο που είχε παραμείνει έως εκείνη την ώρα στην εργασία της, έδεσαν τον φύλακα και την υπάλληλο, οδήγησαν τον επιχειρηματία στο γραφείο του όπου τον ανάγκασαν να δώσει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του και από εκεί του άρπαξαν 125.000 ευρώ!

Ο φοροτεχνικός είχε μεγάλες εταιρείες ως πελάτες, ανάμεσά τους και μεγάλη νόμιμη εταιρεία στοιχηματισμού.

Στη συνέχεια, επιβίβασαν στο τζιπ του επιχειρηματία, τον ίδιο, τον φύλακα και την υπάλληλό του και τους οδήγησαν έως την Φιλαδέλφεια, όπου τους παράτησαν επί της Λ. Κηφισού.

Από το σημείο, οι δράστες διέφυγαν με το τζιπ του επιχειρηματία και άλλο ένα αυτοκίνητο των κακοποιών μάρκας Opel Corsa που ακολουθούσε καθ’ όλη τη διάρκεια, πιθανόν κλεμμένο και στα όρια της Νέας Ιωνίας με τη Νέα Φιλαδέλφεια, στη συμβολή των οδών Σεβαστείας και Μαραθώνος, έκαψαν και τα δύο οχήματα, απ’ όπου ενδεχομένως διέφυγαν με ένα τρίτο όχημα.