Ο Γιάννης Ζωγραφάκης, οχτώ μήνες μετά το θάνατο της άτυχης 18χρονης Πέλας Κουτεντάκη, ανιψιάς του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, σκοτώθηκε επίσης σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε σε τοίχο.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Μοιρών από τον θάνατο ενός ακόμα νέου ανθρώπου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τον χαμογελαστό 19χρονο Γιάννη Ζωγραφάκη που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο Γιάννης Ζωγραφάκης ήταν ένα νέο παιδί γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες για τη ζωή. Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους καθώς ήταν αγαπητός στην τοπική κοινωνία των Μοιρών.

Πλήθος φίλων του Γιάννη θρηνούν στο facebook με τους περισσότερους να μην πιστεύουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ήταν φίλος με την «αγγελόμορφη» Πέλα που σκοτώθηκε σε τροχαίο τον περασμένο Ιούλιο

Τραγικό είναι το γεγονός ότι ο Γιάννης Ζωγραφάκης ήταν μια παρέα με την 18χρονη Πέλα Κουτεντάκη που το νήμα της ζωής της κόπηκε με τραγικό τρόπο σε τροχαίο στις 5 Ιουλίου του 2016.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι φίλοι που ευχήθηκαν καλό παράδεισο στον 19χρονο Γιάννη Ζωγραφάκη ενώ θυμήθηκαν και τον αιφνίδιο θάνατο της Πέλας που είχε βυθίσει στο πένθος όλη την Κρήτη.

Ενδεικτικά η ανάρτηση του κοινού τους φίλου:

Το χρονικό

Ήταν 7 η ώρα το πρωί της Κυριακής όταν ο 19χρονος που κινούνταν με το αυτοκίνητο του στην περιοχή των Καπαριανών και συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς Ζαρό, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε κολώνα. Μάλιστα εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης, το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών και ο άτυχος νέος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ειδοποιώντας παράλληλα το ΕΚΑΒ.

Η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ ήταν τόσο άμεση, καθώς μέσα σε 4 μόλις λεπτά ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και μετέφερε τον άτυχο 19χρονο στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ήταν ήδη όμως αργά.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι ο 19χρονος τράκαρε λίγα μέτρα πριν το σπίτι του.

Πηγή: Cretapost.gr