O ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τις νεκροψίες στα τέσσερα θύματα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος στην Εθνική Οδό Αθήνων - Λαμίας συγκλονίζει με τα όσα λέει. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ντιλέρνια, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ε, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, καθώς είπε ότι η αναγνώριση των θυματων ήταν πολύ δύσκολη και χρειάστηκε τεστ DNA. 

Απαντώντας σχετικά με την αιτία θανάτου τόνισε ότι ο θάνατος ωφείλεται στην πρόσκρουση, ενώ συμπλήρωσε πως "δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση έχει αρπάξει η φωτιά, αλλά είχαν κακώσεις ακαριαίου θανάτου".

Η 33χρονη μητέρα είχε κατάγματα στον αυχένα, το τρίχρονο αγοράκι είχε κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις, όπως και ο οδηγός της Porsche, Γιώργος Βακάκης. Και οι τρεις ενήλικες είχανε απανθρακωθεί και υπήρχε πλήρης αδυναμία της αναγνώρισης των χαρακτηριστικών του προσώπου, ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα μιλώντας στο Star υποστήριξε εμφανώς συγκλονισμένος“Σκεφτείτε ότι για τους δύο επιβάτες της Porsche χρειαστήκαμε τεστ DNA”.

Παράλληλα, συγκρίνοντας τους ακαριαίους θανάτους με έναν διακόπτη ηλεκτρικού ρεύματος, είπε: "Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος. Τον κλείνεις κι αυτό είναι". Τέλος ο κ. Ντιλέρνια αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε, αν η Porsche είχε πέσει με την ίδια ταχύτητα σε ένα βενζινάδικο και όχι σε πάρκινγκ. “Ήταν σοκαριστικό το βίντεο του πώς έγινε όλο. Φανταστείτε αν αυτό το αμάξι έμπαινε σε βενζινάδικο, σε μία αντλία βενζίνης τι μπορούσε να γίνει και αν εκεί υπήρχαν και άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα με οικογένειες".