Το ίδιο όπλο χρησιμοποιήθηκε στις δύο επιθέσεις κατά οδηγών ταξί στις 11 και 22 Φεβρουαρίου, όπως διαπιστώθηκε από τη βαλλιστική έρευνα, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση των αρχών.

Έτσι οι αρχές αναζητούν ένα άτομο που ευθύνεται για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Κηφισιά και την επίθεση με πιστόλι σε άλλον οδηγό ταξί πριν από λίγες μέρες, ο οποίος γλίτωσε με τραύμα στον λαιμό. Και στις δύο περιπτώσεις ο δράστης ήταν επιβάτης στο ταξί.

Το όπλο φέρεται να είναι ένα “πειραγμένο” (τροποποιημένο) 22άρι πιστόλι 6,35 mm - ο.25 το οποίο φέρει σιγαστήρα. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 25-30 ετών, με ύψος λίγο πάνω από 1.70, αδύνατο που συνηθίζει να κυκλοφορεί με φόρμες και μπουφάν με κουκούλα. Από την έρευνα των δύο ταξί για ύπαρξη αποτυπωμάτων και DNA με μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Την ίδια ώρα αναμένεται να περάσει για δεύτερη φορά τα γραφεία του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ο 31χρονος οδηγός ταξί που στις 11 Φεβρουαρίου έπεσε θύμα του μανιακού με την κουκούλα. Το γεγονός ότι εξαφανίζεται μετά τις επιθέσεις δείχνει ότι γνωρίζει άριστα την ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι κάτοικος της περιοχής.