Συγκλονισμένη παρακολουθεί ολόκληρη η Ελλάδα, το δράμα των οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα σε λίγα λεπτά, στο φρικτό τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας.

Δραματικές στιγμές, θρήνος, σπαραγμός και ένα μεγάλο γιατί από τους συγγενείς και φίλους της οικογένειας Πατμάνογλου που υποδέχτηκαν στην Πτολεμαΐδα το φέρετρο με την άτυχη Αποστολία και τον 3χρονο Παύλο.

Η 33χρονη μητέρα τοποθετήθηκε στο φέρετρο έχοντας στην αγκαλιά της το αγγελούδι της, τον Παύλο της. Θα τον έχει πάντα μαζί της!

Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο Υπάτιος που είδε την οικογένεια του να καταστρέφεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Άνοιξε το φέρετρο, φίλησε τη σύζυγό του και το γιο του, αδυνατώντας να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα.

  Η κηδεία της Αποστολίας και του Παύλου θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης στην Πτολεμαΐδα.

Εκεί ο Υπάτιος θα αποχαιρετίσει το αγγελούδι του και την πολυαγαπημένη του σύζυγο γνωρίζοντας ότι ο Γολγοθάς για εκείνον τώρα ξεκινά .

Η κηδεία του συνοδηγού της Porsche, Ανδρέα Γεωργακόπουλου, θα γίνει αύριο, Πέμπτη από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Αγνωστο ακόμη πότε θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Βακάκη.

Εντωμεταξύ, συγκλονιστικά ήταν τα λόγια και των τριών οικογενειών που θρηνούν, οι οποίοι έσπασαν τη σιωπή τους χθες.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου περιέγραψε το τραγικό δυστύχημα όπως το έζησε, τις πρώτες στιγμές του απόλυτου σοκ που δεν καταλάβαινε τι είχε συμβεί, το πώς αντιλήφθηκε τι είχε γίνει στη συνέχεια, ενώ δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, αφού εξέφρασε τα συλληπητήριά του στις άλλες οικογένειες που θρηνούν επίσης, ζήτησε να μην κακολογούν τον νεαρό οδηγό της Porsche. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για ένα δεύτερο αυτοκίνητο, πολλών κυβικών, το οποίο πέρασε μετά από δευτερόλεπτα από το σημείο της σύγκρουσης και το οποίο έκανε μάλιστα όπισθεν για να δει τι συμβαίνει. Ο ίδιος πιθανολόγησε ότι με αυτό το αυτοκίνητο μπορεί η Porsche να έκανε κόντρες (ωστόσο, από τις κάμερες ασφαλείας δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου).

Ανακοίνωση εξέδωσε και η οικογένεια Βακάκη η οποία συλληπήθηκε τις άλλες δύο οικογένειες που θρηνούν και σημείωσε ότι καλούνται να διαχειριστούν το αδιανόητο και να ζήσουν με το αφόρητο. Για πρώτη φορά, όμως, μίλησε και η μητέρα του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, λέγοντας δυο λόγια για το παιδί της.