Στη φυλακή οδηγούνται μετα την απόφαση του δικαστηρίου να μην δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση τους, ο Αριστείδης Φλώρος, η Μαρία Σκλαβάκη και ο σύζυγος της Πέτρος Νικολοθανάσης.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά τη μαραθώνια συνεδρίασή του αποφάσισε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής για εννέα καταδικασθέντες επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους.

Επιβλήθηκε και χρηματική ποινή για σχεδόν όλους τους καταδικασθέντες, εκτός του Βασίλη Μηλιώνη. Η συνολική καταβολή φτάνει τα 5,2 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά επιβλήθηκαν οι εξής ποινές:

1. Αριστείδης Φλώρος για τις πράξεις της υπεξαίρεσης, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της λαθρεμπορίας ποινή κάθειρξης 21 ετών και χρηματική ποινή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

2. Αχιλλέας Φλώρος συνολική ποινή κάθειρξης 14 χρόνων και χρηματική ποινή ενός εκατ. ευρώ για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της λαθρεμπορίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Δόθηκε αναστολή με περιοριστικούς όρους

3. Νικόλαος Δεκολης ποινή κάθειρξης 15 ετών και χρηματική ποινή ύψους 500.000 ευρώ. Αναστολή της ποινής με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε ΑΤ της περιοχής του και της εγγυοδοσίας ύψους 50 χιλ. ευρώ.

4. Στέφανος Σιαφάκας κατά συγχώνευση κάθειρξη 15 ετών και χρηματική ποινή 500.000 ευρώ για τις τρεις αξιόποινες πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε. Αναστολή της ποινής με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του και της εγγυοδοσίας ύψους 50 χιλ. ευρώ.

5. Βασίλης Μηλιώνης, κάθειρξη δέκα ετών για το αδίκημα της απλής συνέργειας στην υπεξαίρεση. Αποφασίστηκε η αναστολή εκτέλεσης της ποινής με τον όρο της εγγύησης ύψους 70.000 ευρώ και εμφάνιση στο ΑΤ.

6. Χαράλαμπος Σμυρλιάδης ποινή κάθειρξης επτά ετών και χρηματική ποινή ύψους 500.000 ευρώ για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικους χρήματος. Επίσης με αναστολή με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ και εγγυοδοσία ύψους 30.000 ευρώ

7. Χρήστος Σιαφάκας κάθειρξη επτά ετών και χρηματική ποινή ύψους 500.000 ευρώ για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Δόθηκε αναστολή με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ και εγγυοδοσία ύψους 30.000 ευρώ

8. Κ. Κωνστάντος ποινή τεσσάρων ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για την πράξη του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Αποφασίστηκε η αναστολή εκτέλεσης της ποινής για τέσσερα έτη και η εμφάνιση μία φορά το μήνα σε ΑΤ της περιοχής του καθώς και επιμέλεια κοινωνικής αρωγής.

9. Μαρία Σκλαβάκη ποινή κάθειρξης 7 ετών και χρηματική ποινή ύψους 300.000 ευρώ για το ανωτέρω αδίκημα.

10. Βασίλης Δημήτρακας για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα ποινή φυλάκισης 4 ετών και ποινή χρηματική 50.000 ευρώ. Αποφασίστηκε η αναστολή εκτέλεσης της ποινής για τέσσερα έτη και η εμφάνιση μία φορά το μήνα σε ΑΤ της περιοχής του καθώς και επιμέλεια κοινωνικής αρωγής.

11. Πέτρος Νικολοθανάσης κάθειρξη 10 ετών και χρηματική ποινή 300.000 ευρώ για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.