«Με αγάπη για την γυναίκα, δημιούργησα το δικό μου Κέντρο Υγείας Μαστού  για να συνταιριάξω την εμπειρία, την επιστημονική κατάρτιση και την φροντίδα κάθε γυναίκας που θέλει να προφυλάξει τον εαυτό της από το να νοσήσει, αλλά και κάθε γυναίκας που ήδη νοσεί», δηλώνει με ανάρτησή της στο facebook, αλλά και στην επαγγελματική της ιστοσελίδα η Νατάσα Παζαϊτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Με την ανάρτησή της η Νατάσα Παζαϊτη, καλωσορίζει τις γυναίκες σε ένα υπερσύχρονο χώρο που αποτελεί πια το δικό της ιατρείο, στο κέντρο της Αθήνας, στους Αμπελόκηπους. «Είναι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο όπου τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση που αναπτύσσω με κάθε γυναίκα ξεχωριστά διασφαλίζουν το άρτιο επιστημονικά και αισθητικά αποτέλεσμα» αναφέρει η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, η οποία ποζάρει μάλιστα περήφανη και πάντα σικάτη για το δικό της δημιούργημα και τον δικό της χώρο κάνοντας νέα αρχή στην επαγγελματική της καριέρα.

Για πολλά χρόνια η Νατάσα Παζαϊτη, ασχολείται με το καρκίνο του Μαστού, και μετά από χρόνια συνεργασίας με γνωστά νοσοκομεία και ιατρικά ινστιτούτα έχει πια το δικό της χώρο για να προσφέρει τις υπηρεσίες της. «Οι γυναίκες που μου εμπιστεύθηκαν την υγεία τους μοιράσθηκαν μαζί μου τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους που αφορούσαν όχι μόνο την ίδια τη φύση της ασθένειας και της θεραπείας της αλλά γενικότερα τις μεταβολές που θα μπορούσε να επιφέρει στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική ζωή τους.

Ο τρόπος που επέλεγα σε κάθε περίπτωση ήταν η δόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης που εξελισσόταν σε σχέση ζωής» εξομολογείται στην ιστοσελίδα της, ενώ συμπληρώνει: «Αυτό που αποκόμισα σε όλη  τη διάρκεια της επιστημονικής και επαγγελματικής μου ειδίκευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ήταν η ανάγκη της συνολικής αντιμετώπισης των ασθενειών αυτών».