Και φέτος, το Χριστουγεννιάτικο bazaar, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο κτίριο του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Ιπποκράτους 22, θα δώσει χαρά και πολλά δώρα σε όλους τους παρευρισκόμενους!

Στον πέμπτο όροφο, θα στηθούν οι πιο γιορτινοί πάγκοι με προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι από τα χέρια των σπουδαστών!

Συγκεκριμένα θα βρείτε προς πώληση, σε πολύ χαμηλές τιμές:

  • Mανό και άλλα προϊόντα ονυχοπλαστικής.
  • Κούπες, πιάτα και σουπλά σχεδιασμένα από τους σπουδαστές της γραφιστικής.
  • Χειροποίητα μοδάτα πουλόβερ, τσαντάκια και άλλα αξεσουάρ.
  • Η ειδικότητα των βοηθών φαρμακείου θα προσφέρει χειροποίητες κρέμες, κραγιόν, αντισηπτικά και πλήθος άλλων προϊόντων.
  • Ακόμη θα βρείτε δεκάδες είδη από διαφορετικά στολίδια για να δώσετε άλλη νότα στο χώρο σας, παιδικά βιβλία αλλά και ενηλίκων.
  • Δεν μπορούμε φυσικά να μην αναφέρουμε τις λαχταριστές λιχουδιές που θα ετοιμάσουν οι σπουδαστές της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής!

Και τα ωραία δεν σταματούν εδώ… υπό τους ήχους live μουσικής ένα μεγάλο σαλόνι ομορφιάς θα είναι στημένο για όλες τις γυναίκες! Μακιγιάζ, χτενίσματα και μανικιούρ, εντελώς δωρεάν, για την περιποίηση τους λίγο πριν το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Στα πλαίσια του bazaar θα υπάρξει και λαχειοφόρος, η οποία θα κληρωθεί στις 16:30 και θα χαρίσει πλούσια δώρα, όπως καλλυντικά από γνωστές εταιρείες, μηχανές καφέ, δείπνο σε γνωστά εστιατόρια της Αθήνας, επισκέψεις σε spa, κρουαζιέρες στον Σαρωνικό και φυσικά ένα διήμερο ταξίδι σε πολυτελές all inclusive ξενοδοχείο στην Ρόδο!

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και πρέπει να τονίσουμε είναι πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στα παιδιά, στην Κιβωτό του Κόσμου. Το ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ απλώνει κάθε μέρα μια μεγάλη αγκαλιά σε όλα τα παιδιά – σπουδαστές του, με το Χριστουγεννιάτικο bazaar και τη δική σας παρουσία μεγαλώνει ακόμα περισσότερο αυτή την αγκαλιά, για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!