Με αφορμή το συκοφαντικό δημοσίευμα της γνωστής κίτρινης ιστοσελίδας zougla.gr του συνεταίρου του φυγόδικου απατεώνα, Πέτρου Κυριακίδη, και πολλάκις καταδικασμένου από την ελληνική Δικαιοσύνη, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο συνήγορος του Γιάννη Κουρτάκη κ. Μάκης Βορίδης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


«Με την ιδιοτητά μου του συνηγόρου του κ. Ιωάννη Κουρτάκη και σε σχέση με σημερινή ανάρτηση της ιστοσελίδας zougla.gr, διευκρινίζω τα ακόλουθα:

1. Ο συντάκτης του συκοφαντικού κειμένου γνωρίζει άριστα οτι ουδεμία φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη ή οποιουδήποτε άλλου επέδειξα στο Δικαστήριο.

2. Άριστα γνωρίζει επίσης οτι βεβαίως και ούτε υπενόησα ούτε ενέπλεξα τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση αλλά αντιθέτως απέδειξα την ανυπαρξία οποιασδήποτε εμπλοκής του αφού ούτε ποινική δίωξη του ασκήθηκε ούτε καν ως μάρτυς δεν εκλήθη στην συγκεκριμένη υπόθεση.

3. Αντιθέτως απέδειξα ότι ακριβως μετα την αποτυχία να σπιλωθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έγινε απόπειρα σπίλωσης του εντολέα μου Ι. Κουρτάκη με την σύνδεση του με την υπόθεση αυτή.

4. Αυτονοήτως θα προστατεύσω την επαγγελματική μου τιμή και υπόσταση απο τις συκοφαντίες προσφεύγοντας στην δικαιοσύν稻.