Με τις ενοχές να γίνονται «θηλιά» στον λαιμό του για τη δολοφονία της 35χρονης πρώην συζύγου του, ο Γ.Θ. χθες στις πέντε το απόγευμα στο Κορωπί άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης φόνισσας, αλλά και τη φίλη με την οποία συζούσε ο ηλικιωμένος άντρας. Αμέσως μετά ο 41χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη «Freddo» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον σκότωσα τον π…, τον τελείωσα. Αυτός έφταιγε που η κόρη του μου σκότωσε τη Θεοδώρα μου. Τι θα πω τώρα στα παιδιά μου… Να μη με πλησιάσει κανείς, θα βάλω την κάννη στο στόμα μου και θα σκοτωθώ, θέλω να μιλήσω με τα παιδιά μου…».

Αμέσως η «Freddo» κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο του 100 και ενημέρωσε για τη σοβαρότητα του περιστατικού. Ως οφείλαμε ειδοποιήσαμε και την οικογένεια της άτυχης γυναίκας και συνομιλήσαμε με την αδελφή της, η οποία συντετριμμένη μας είπε: «Τα δύο αγοράκια δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσουν με τον πατέρα τους, έχασαν τη μάνα τους με τόσο βίαιο τρόπο.

Διαβάστε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της FREDDO που κυκλοφορεί σήμερα  τι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές της αιματηρής βεντέτας