Η Σάσα Σταμάτη, ήταν καλεσμένη στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Η δημοσιογράφος, αποκάλυψε ότι υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την πέταξε έξω από το γραφείο της, τον λόγο που τσακώθηκε με τη Σκορδά στις διακοπές και ότι στην προσωπική της ζωή αποκολουθεί τη μέθοδο γραμματόσημο!

«Η Υπουργός που με πέταξε έξω»

Για τη συνέντευξη που είχε κληθεί να πάρει από μία υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Ο διευθυντής μου στην εφημερίδα μου πρότεινε να κάνω κάποιες συνεντεύξεις από πολιτικούς. Λέω θα έχει φάση να γελάσουμε λίγο. Παίρνω μία υπουργό πρώτης γραμμής, λίγο γραφική...Με παίρνουν από το γραφείο της και μου λένε να πάω από το υπουργείο. Πάω στο υπουργείο με τον φωτογράφο. Περνάνε οι ώρες. ...Κανένα πρόβλημα, εγώ μπορεί να περιμένω για πάντα...Πάω στο γραφείο χαρούμενη εγώ και της λέω : ''Γεια σας τι κάνετε;''. Μου λέει: ''Όχι κυρία Σταμάτη! Ποια νομίζετε ότι είστε εσείς που παίρνετε εμένα τηλέφωνο στο προσωπικό μου κινητό και μου στέλνετε μηνύματα; Εγώ είμαι υπουργός! Το καταλαβαίνετε;...Κυριά Σταμάτη, τι νομίζετε ότι θα σας δώσω συνέντευξη. Πηγαίνετε έξω από το γραφείο μου, έχω τυπώσει ένα κειμενάκι να το πάρετε να φύγετε! '' Τη λυπήθηκα! Την έχει τρελάνει η εξουσία!».

Ποια είναι η σχέση της με τη Φαίη Σκορδά; «Είμαστε μαύρο – άσπρο με τη Φαίη. Δεν ταιριάζουμε πουθενά. Αν κάναμε διακοπές μαζί θα είχαμε σκοτωθεί. Κάνουμε διακοπές τόσο, όσο. Είμαστε τελείως διαφορετικές! Ρε παιδί μου είχαμε πάει με τη Φαίη στην Αράχωβα. Πάω εγώ στον Γιαννάκη και του έλεγα: ''Ο μπαμπάς είναι κροκόδειλος''. Και αρχίζει ο Γιαννάκης και του το λέει. Και τα πηρε η Φαίη και μου λέει ''Έξω!''. Πλακωθήκαμε, μαλώσαμε!...Σε πληροφορώ γύρισα στην Αθήνα με άλλο αυτοκίνητο. Δεν με γυρίσανε!»

«Με τους άντρες ακολουθώ τη μέθοδο του γραμματόσημου»

Όσο για τη σχέση της με τους άντρες, τόνισε: «Οι άντρες θέλουν φτύσιμο και γράψιμο. Όσο τον γράφεις τον άλλον, τόσο κολλάει!»

Η επιθετικότητα που έχει στη δουλειά της, είναι η άμυνα της, όπως τόνισε η Σάσα Σταμάτη. «Εμένα είναι η άμυνα μου στη δουλειά μου, το να είμαι λίγο επιθετική! Έχω ανασφάλειες! Η δύναμη μου είναι η δουλειά μου. Έχω ανασφάλειες για τα πάντα!», είπε η δημοσιογράφος.

Έξω από τη δουλειά υπάρχει; «Είμαι πολύ της δουλειάς! Είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου. Και να θέλεις να την κάνεις καλά, πρέπει να είσαι εκεί!», απάντησε.