Θρήνος επικρατεί από εχτές το μεσημέρι στον καλλιτεχνικό κόσμο, ύστερα από την είδηση του θανάτου του Νίκου Τριανταφυλλίδη που «βύθισε» στο πένθος συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Ο Νίκος Τριαανταφυλλίδης, γνωστός σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών και ιδρυτής του συναυλιακού χώρου Gagarin 205 έφυγε το πρωϊ της Τρίτης σε ηλικία 49 ετών, ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Ήταν γιος του ηθοποιού Χάρρυ Κλυνν και της χορεύτριας, Χαρίκλειας Μακρή.

Δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης στο προφίλ του Χάρρυ Κλυνν στο facebook: 

Στάθης Παπούλιας: "Ο Νίκος μου τηλεφώνησε από το νοσοκομείο. Καρκίνος ρε, μου είπε..."

Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης έμαθε πως έχει καρκίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο και το αντιμετώπισε με σθένος και δύναμη, όπως αποκάλυψε εχτές ο στενός του φίλος δημοσιογράφος Στάθης Παπούλιας.

Ο δημοσιογράφος ήταν μεταξύ εκείνων που αποχαιρέτησαν το γιο του Χάρρυ Κλυνν με αναρτήσεις στα social media, καθώς έγραψε ένα αποκαλυπτικό μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook.

«Ο Νίκος έμαθε πως είχε καρκίνο στον πνεύμονα τον Σεπτέμβριο. “Καρκίνος ρε!”, μου τηλεφώνησε μέσα από το νοσοκομείο εκείνο το πρωινό και σταμάτησε να απαντάει στα τηλέφωνα, δεν ήθελε να ακούει κλάματα και σπαραγμούς, “πάρε εσύ τις γυναίκες” μου είπε. Δίκιο είχε, η Δήμητρα μου τηλεφώνησε λίγες ώρες μετά και μυξόκλαιγε, δεν της απαντούσε στο τηλέφωνο όσες φορές κι αν τον πήρε. Ήξερε κι αυτή. Κάναμε πλάκα με τον Νίκο τότε, ήταν ο μόνος που διαγνώσθηκε με καρκίνο συζητούσαμε κι έπαιρνε βάρος αντί να χάνει. “Ρε μ@λάκα είμαι τρία κιλά περισσότερο”, μου έλεγε», γράφει ο Στάθης Παπούλιας.

Και ο δημοσιογράφος καταλήγει: «έτσι έφυγε, απλά… Γειά σου Νίκο, όπως σε γνωρίσαμε».