Δεν θα επιτρέψω να επιβαρυνθεί η Αρκαδία με τα σκουπίδια της Μεσσηνίας, υπογραμμίζει σε γραπτή δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, αναφορικά με τα όσα ακούγονται για καθυστέρηση δύο ετών στην κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας των απορριμμάτων της Μεσσηνίας και κάνει λόγο για παλαιοκομματικά πολιτικά τερτίπια.

Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Γιαννακούρας επισημαίνει ότι, «υπηρετώντας με αίσθημα ευθύνης το δημόσιο συμφέρον αποδέχθηκα τη χωροθέτηση της μονάδας διαχείρισης στην Παλαιόχουνη Αρκαδίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι μου».

Προσθέτει πως, «διαμηνύω στους υπουργούς της κυβέρνησης και σε όλους όσους σκέφτονται ότι η μονάδα διαχείρισης της Αρκαδίας θα δεχθεί τα σκουπίδια της Μεσσηνίας ν’ αφήσουν αυτά τα πολιτικά τερτίπια, που μόνο σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν μύχιους πόθους των συναδέλφων τους βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία. Μας θυμίζουν παλαιοκομματικές παθογένειες των δεκαετιών του ’60 και του’70».

Τέλος, τονίζει ότι, «ως αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας δεν θα επιτρέψω να επιβαρυνθεί η Παλαιόχουνη ούτε με ένα σκουπίδι προερχόμενο από τα απορρίμματα της Μεσσηνίας, που σύμφωνα με το διαγωνισμό θα διαχειριστεί η μονάδα επεξεργασίας στην Καλλιρόη»