Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Παντελή Παντελίδη που άφησε  άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τετάρτης σε τροχαίο δυστύχημα στο Ελληνικό. Η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί στις 14:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

Από τις 10 η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

 Με το τραγούδι «Είχα κάποτε μια αγάπη» να παίζεται από τη φιλαρμονική του δήμου έφτασε η σορός του Παντελή Παντελίδη στον ιερό ναό του Αγ. Σπυρίδωνα. Από το πρωί πολίτες συρρέουν στον ναό για το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο δημοφιλή τραγουδιστή ενώ έξω από τον Ιερό Ναό βρίσκεται μια ομάδα μουσικών.

Δείτε το βίντεο:


 
Επίσημο πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχει ανακοινωθεί, όμως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι οφείλεται στη μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 33χρονος τραγουδιστής.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικού της Τροχαίας στον Ελεύθερο Τύπο, η ταχύτητα υπολογίζεται στα 100-150 χλμ./ώρα. Το μαύρο τζιπ προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο και στη συνέχεια στα μεταλλικά κάγκελα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Η ίδια πηγή ανέφερε πως «ο οδηγός και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες» και πως μόνο η 21χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρά, φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Ο αξιωματικός της Τροχαίας επισήμανε, επίσης, πως οι αερόσακοι του οχήματος άνοιξαν κανονικά και πως ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας ο Π.Παντελίδης δεν θα είχε σωθεί, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες.
Η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, συνοδηγός του οχήματος, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο θώρακα και τα άνω και κάτω άκρα στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο ακρωτηριασμού.
Με ελαφρά τραύματα και κάταγμα στο βραχίονα νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Σε λευκό φέρετρο η σορός του

Η σωρός του Παντελή Παντελίδη, έφτασε στο πατρικό του σπίτι στη Νέα Ιωνία, λίγο μετά τις 18:30 μέσα σε λευκό φέρετρο. Στη γειτονιά του αδικοχαμένου τραγουδιστή έχουν συρρεύσει περίπου 300 άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει στιγμή να χειροκροτούν ενώ φώναζαν: «Παντελή μας, θα ζήσεις για πάντα». 

Μάλιστα πολλοί γείτονες, βρέθηκαν στα μπαλκόνια αλλά και στα παράθυρα των σπιτιών που βρίσκονται απέναντι από το πατρικό σπίτι του Παντελίδη και με δάκρυα στα μάτια περίμεναν την σορό του. 

Σημειώνεται ότι ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στο σημείο από νωρίς το πρωί, ενώ υπενθυμίζουμε ότι η σορός του Παντελή Παντελίδη θα εκτεθεί σε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου.

Δείτε τα βίντεο από το σπίτι του Παντελή Παντελίδη