Τις ημέρες των Χριστουγέννων, η βοήθεια προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μετατρέπεται σε ένα λαμπερό χαμόγελο. Είναι η στιγμή που πολίτες, οικογένειες, εταιρείες, σύλλογοι, τείνουν το χέρι τους προς τους συνανθρώπους μας για να τους δείξουν ότι δεν είναι μόνοι τους στις όποιες δυσκολίες βιώνουν. 
 
Για τις ελληνικές εταιρείες, η απόδειξη αλληλεγγύης, όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ιδιαίτερα στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Ιδιαίτερα όταν αυτή συνδέεται με τη δράση ιδρυμάτων και οργανισμών αποκτά μια στέρεα και ευρεία κοινωνική διάσταση.

Για τη ΔΕΛΤΑ, ως θυγατρική της Vivartia και μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ομίλου MIG, η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργία της. Για μια ελληνική εταιρεία που εμπιστεύονται καθημερινά δεκάδες χιλιάδες οικογένειες, η στήριξη ανθρώπων και ειδικότερα παιδιών, δεν μπορεί παρά να αποτελεί κεντρικό συστατικό της στρατηγικής της και βασική της αποστολή.

Μέσα στο 2015, η ΔΕΛΤΑ προσέφερε πάνω από 800.000 μερίδες προϊόντων, συμβάλλοντας στην κάλυψη διατροφικών αναγκών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μέσα από προγράμματα και δράσεις, καθώς και σε συνεργασία με  έγκριτους φορείς και ιδρύματα, όπως η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η Τράπεζα Τροφίμων, οι Γιατροί του Κόσμου, Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων, σχολεία και άλλα, η ΔΕΛΤΑ προσέφερε γάλα, χυμούς και τσάι Life, γιαούρτι και επιδόρπια γιαουρτιού, γάλα εβαπορέ ΒΛΑΧΑΣ, μπάρες δημητριακών Vitaline και άλλα., παρέχοντας στήριξη στην κοινωνία, με έμφαση στην οικογένεια και στο παιδί.


Οι άνθρωποι της ΔΕΛΤΑ σε όλες τις εγκαταστάσεις που λειτουργεί η εταιρεία στην Ελλάδα συμμετέχουν και στηρίζουν και αυτοί εθελοντικά κάθε προσπάθεια, ώστε ακόμη περισσότερα προϊόντα να φθάνουν σε ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε αδυναμία.