Τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης την Κυριακή 29 Νοεμβρίου συμμετείχαν ως χορηγός στον πιο επιτυχημένο και εορταστικό αγώνα της χρονιάς στο κέντρο της Αθήνας, το 2ο  Santa Run.

Αι-Βασίληδες - δρομείς γέμισαν τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας διασχίζοντας μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου). Το Santa Run πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα που έχει καθιερωθεί στις μεγαλύτερες πόλεις διεθνώς.

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, οι αντίκες των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης έδωσαν το «παρών» μοιράζοντας στους παρευρισκόμενους  και τους δρομείς Χριστουγεννιάτικα γλυκά  ταξιδεύοντας τους σε γευστικές διαδρομές της Μικρά Ασίας.  

Τη φετινή χρονιά, τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης γιόρτασαν την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου στο 2ο Santa Run, στο φιλανθρωπικό αυτό εορταστικό γεγονός, με τα πλούσια αρώματα και τις παραδοσιακές γιορτινές συνταγές που αποτελούν για 4η γενιά συνώνυμο της υψηλής ζαχαροπλαστικής. διατηρώντας τις αναφορές του στη παράδοση.

www.konstandinidis.com