Προκάλεσε παγκόσμιο πανικό με τις γυμνές της φωτογραφίες η 26χρονη τηλεπερσόνα, Gabi Levinnt για το «sexy magazine» στο τεύχος του Δεκεμβρίου του 2014. Το θέμα της φωτογράφισης ήταν μια βόλτα στην εξοχή με ομάδα μοτοσικλετιστών, αλλά δεν σταμάτησε εκεί, διότι μας τρέλανε με τις προκλητικές της πόζες φορώντας δερμάτινα ρούχα ή καλύτερα βγάζοντάς τα.

Η κοπέλα έχει γράψει χιλιόμετρα στην έκθεση στο κοινό αφού η Gabriela Levinnt ήταν ήδη υποψήφια για το διαγωνισμό «Μις Butt 2011» στο Σάο Πάολο, αλλά και «Μούσα 2010» αλλά εκεί που αναγνωρίστηκε το ταλέντο της, αλλά και το κορμί της ως sex σύμβολο ήταν στο τηλεοπτικό reality «Casa Bonita» κάτι σαν το δικό μας «αγρόκτημα»..

Σας παραθέτουμε και την συνέντευξή της για να καταλάβετε καλύτερα τον χαρακτήρα της:

Σου άρεσε η φωτογράφιση;

Τη λάτρεψα! Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν το περίμενα ότι θα γίνω εξώφυλλο στο περιοδικό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν η πρόσκληση έφτασε, νόμιζα ότι ήταν φάρσα. Το πίστεψα μόνο όταν έφτασα στον εκδοτικό οίκο και είδε ότι ήταν αλήθεια.

Ήταν η πρώτη φορά που έκανες γυμνή φωτογράφιση;

Ναι. Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό. Γεννηθήκαμε γυμνοί, θα πεθάνουν σχεδόν γυμνή. Νομίζω ότι τα ρούχα είναι απαραίτητα για τις καταστάσεις της καθημερινής ζωής.

Σεξ και βοήθεια;

Yup! Πρέπει πρώτα να με φιλήσει! Αν δεν με φιλήσει, δεν κάνω σεξ μαζί του, δεν συμμετέχω. Είναι το φιλί που σε κάνει να ξέρεις αν έχεις «συγγένεια» με το άτομο. Αν όχι, πώς θα έχετε κατά τη διάρκεια του σεξ; Θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα.. Το φιλί είναι αυτό που ζεσταίνει το σώμα, το ξέρεις; Φυσικά το αποτύπωμα, μένει από το τελευταίο χέρι, που είναι επίσης σημαντικό, αλλά το φιλί είναι εκείνο που σε πηγαίνει στο κρεβάτι, σωστά;

Και εκτός φιλί, το οποίο σας ανάβει;

Οι Ιστορίες! Μου αρέσει να παίζω για να δημιουργώ ιστορίες, όπως όταν προσποιούμαστε ότι είμαι σε μια συνέντευξη εργασίας, σα να πηγαίνω στον γυναικολόγο, αυτός μπορεί να είναι ένας λόγος για μας να κάνουν σεξ. Μου αρέσει να παίζω! Αισθάνομαι επίσης πολύ ηδονή στο χτύπημα του άνδρα..

Και τι σας κάνει να απολαύσεις το sex γρηγορότερα;

Μου, όταν έχω πολλαπλούς οργασμούς. Πήρα μερικές ορμόνες για ένα χρονικό διάστημα πριν και ήταν πολύ φρικιό για εμένα, γιατί ήθελα σεξ 24 ώρες την ημέρα! Έτσι, ήθελα το τέλειο στοματικό σεξ μου που μου αρέσει πολύ τουλάχιστον τρεις φορές. Ήταν μια κατάσταση που μου άρεσε, και όταν νόμιζα ότι δεν μπορούσα να σταθώ όρθια, ήρθε ένα άλλο και άλλο!! Είχα παραισθήσεις. Δείτε τη στο Twitter

Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr 

Απολαύστε τις εκπληκτικές της φωτογραφίες:

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr