Σχηματισμούς και μονάδες όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, που εδρεύουν στην Κρήτη, επισκέφτηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ανδρέα Ηλιόπουλο.

Ειδικότερα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, επισκέφθηκε την 115 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Σούδας και την 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι και, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ανδρέα Ηλιόπουλο, επισκέφθηκε την 5η Ταξιαρχία Πεζικού στα Χανιά.

Ακολούθως ο Ναύαρχος Αποστολάκης επισκέφθηκε τον Ναύσταθμο Κρήτης και το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) στη Σούδα, καθώς και το Πεδίο Βολής Κρήτης. Τα δύο τελευταία, ΚΕΝΑΠ και ΠΒΚ, υπάγονται διοικητικώς στο ΓΕΕΘΑ.

Σε όλους τους σχηματισμούς ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε από τους διοικητές και τους επιτελείς τους, ενώ συζήτησε τα σοβαρά θέματα που αφορούν στους εν λόγω Σχηματισμούς και Μονάδες και είχε την ευκαιρία για παροχή οδηγιών και κατευθύνσεων στο προσωπικό.

Λ.Σ.Μ.