Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι η μισή Γερμανίδα και η άλλη μισή είναι Τυνήσια.. Απλά δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε εάν είναι από την μέση και πάνω ή από την μέση και κάτω..

Μιλάει πολύ άνετα εκτός από τα Αγγλικά, και Γερμανικά αφού είναι σχεδόν μητρική της γλώσσα και έχει γεννηθεί στις 6 Μαρτίου του 1992.

Ζεί εδώ και χρόνια στο Λος Άντζελες, της Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Εκτός από τις τέλειες αναλογίες θα πρέπει να συμπεριλάβουμε ότι είναι κατά-μελαχρινή και έχει μπλε μάτια.. Δείτε την σελίδα της.


Η Νάσια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Σε ηλικία 18 ετών κυνήγησε το όνειρό της στη βιομηχανία του θεάματος. Μετά την άφιξή της στο Λος Άντζελες αφοσιώθηκε στην επίτευξη των στόχων της.

Από τότε που πάτησε το πόδι της στο Hollywood, δοκίμασε εμπειρίας στον κλάδο, σε τηλεοπτικές εκπομπές, διαφημίσεις και την υποκριτική και πολλά βραβεί σε διαγωνισμούς bikini.

Έχει μαύρη ζώνη στο τάε κβο ντο και είναι πάρα πολύ καλή στο διπλό nunchucks και μαστόρισσα στα σπαθιά. Εκτός του Taekwondo, εκπαιδεύει επίσης αθλητές στο Muay Thai, Kickboxing, κτλπ

Τέλος, μαζί με τις φιλοδοξίες της στην ψυχαγωγία, η Νάσια έχει αποκτήσει άδεια για να πραγματοποιεί πολώσεις ακινήτων από το 2011 και έχει γίνει μεσίτης, σε αναπτυσσόμενες εταιρείες Real estate.

Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr 

Απολαύστε τις φωτογραφίες της:

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr