Στα τέλη του Σεπτέμβρη, κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα, στο Ακρωτήριο του Σουνίου, μια πολυσυλλεκτική ομάδα χορευτών που αποτελείτο και από χορευτές με αναπηρία, μέσω της πρώτης υποβρύχιας παράστασης χορού στον κόσμο, το «Drops of Breath», μας μετέφερε στον υδάτινο κόσμο, στέλνοντας το δυναμικό της μήνυμα ότι όλα είναι δυνατά και όλοι, κάτω από το νερό, είναι ίσοι.

 Στις 25, 26 και 27 Οκτωβρίου το «Drops of Breath»...αναδύεται από το νερό για να βρεθεί στους κήπους του Μουσείου Βορρέ. Εκεί, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τη νέα δημιουργία των χορογράφων Sophie Bulbulyan, Λίας Χαράκη και Αποστολίας Παπαδαμάκη, το «Drops of Peace», να ζήσουν το δικό τους ταξίδι, παρακολουθώντας τους χορευτές να συνθέτουν μνήμες που έχουν καταγραφεί μέσα τους από την υποβρύχια εμπειρία τους.

 Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί: «το Drops of Peace είναι μια διαδραστική dance visual, site specific περφόρμανς στην οποία οι χορευτές του «Drops of Breath» θα «φέρουν» μαζί τους το νερό, τους ήχους και τις εικόνες από τις υποβρύχιες λήψεις, που θα προβληθούν σε δέντρα, τοίχους και σώματα στους κήπους του Μουσείου Βορρέ. Με το υλικό αυτό, οι υποβρύχιοι χορευτές που θα αναδυθούν στη στεριά, θέλουν να υπογραμμίσουν την άρρηκτη σύνδεση ανάμεσα στο υγρό και το στερεό στοιχείο, στην υποθαλάσσια και τη στεριανή ζωή»

 Στο «Drops of Peace» συμμετέχουν μέλη της ομάδας του «Drops of Breath» (τρείς Γάλλοι, μία Κύπρια και ένα παιδί), ενώ δύο από τους χορευτές είναι άτομα με αναπηρία, επιβεβαιώνοντας τη θέση του σχήματος ότι το νερό δεν γνωρίζει σύνορα, πολιτικές και θρησκείες. «Είναι ένα στοιχείο που γεφυρώνει και ενώνει τους ανθρώπους, τις χώρες και τους πολιτισμούς».