Του Δημ. Γιαννακόπουλου

Την άκρη του νήματος στην τραγική υπόθεση της 4χρονης Άννυ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η Αστυνομία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr η μητέρα της απευθύνθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας προκειμένου να καταγγείλει την εξαφάνιση της κόρη της αλλά στη συζήτηση που είχε με τον έμπειρο αξιωματικό της Ασφάλειας υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Αρχικώς , όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, είπε ότι το παιδί το έδωσε σε μια φίλη της ονόματι Σύλβια για να το κρατήσει τις ημέρες που θα έλειπε στη χώρα της την Βουλγαρία. Κατόπιν όταν ρωτήθηκε επίμονα δεν ήξερε το επώνυμο της Σίλβια, ούτε τη διεύθυνση κατοικίας της ενώ δεν απεκάλυπτε την ταυτότητα του συζύγου της με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πιστέψουν ότι η 4χρονη ήταν καρπός παράνομου δεσμού της.

Το Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας αφού διαβίβασε αμέσως την υπόθεση στη Διεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων πραγματοποίησε έρευνα για τη μάνα διαπιστώνοντας πως ήταν παντρεμένη και ο σύζυγος της σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών. «Μάλλον πρόκειται για έγκλημα πάθους με θύμα το παιδί» λένε οι αστυνομικοί στεκόμενοι στο γεγονός ότι η μάνα ετοιμάζονταν να φύγει - όπως η ίδια τους είπε - για μόνιμη εγκατάσταση στη Γερμανία με άλλον σύντροφο.

Επανήλθε δε στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία είτε για να πάρει το παιδί της είτε γιατί πληροφορήθηκε από τον άντρα της την τραγική εξέλιξη. Ψυχίατροι βεβαιώνουν στα parapolitika.gr ότι ο δράστης έχει βαρύ ψυχωσικό ιατρικό τονίζοντας πως η επήρεια των ναρκωτικών από μόνη της δεν μπορεί να δικαιολογήσει ένα τέτοιο έγκλημα που για να εκτελεσθεί (τεμαχισμός , βράσιμο, μεταφορά οργάνων της άτυχης μικρής σε διάφορα σημεία ανά την Αθήνα κτλ) απαιτήθηκαν πολλές ώρες.